Nyt etsitään betoninlujia tekijöitä Betoni-Sampolle Jämsään! Tule meille työskentelemään betonielementtien raudoittamisen, valutyön ja muottiosien valmistuksen pariin RekryKoulutuksen kautta.

TAVATAAN INFOTILAISUUDESSA!
Tule mukaan Betoni-Sampolle paikan päälle LiveMiittiin 12.6.2024 klo 13. Pääset esittämään työnantajalle kysymyksiä, keskustelemaan työmahdollisuuksista ja näkemään tehtaan arkea. Osoite on Haaralantie 205, 42100 JÄMSÄ.

Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Talonrakennus

Paikkakunta

Jämsä

Toteutusaika

-

Opiskelutapa

Monimuoto-opiskelu

Laajuus

RekryKoulutuksen kesto on 60 päivää.

Hakuaika

-

Hakeutuminen

Täytä hakemus ’Hae tähän koulutukseen’ -painikkeen kautta viimeistään 28.7.2024! Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, pitää sinun vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.

Koulutushakemusten esivalinnat suoritetaan 30.7.2024, jolloin hakemukset käydään läpi työnantajan, kouluttajan ja TE-toimiston asiantuntijan kesken. Valintahaastatteluun kutsutaan koulutushakemuksen perusteella, joten perustelethan hakemuksesi huolella kertomalla kiinnostuksesi koulutukseen ja mahdollisen aikaisemman kokemuksesi alasta.

Esivalinnan jälkeen osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, haastattelut pidetään viikolla 31. Haastattelukutsut ilmoitetaan puhelimitse soittaen ja/tai tekstiviestillä. Voit seurata hakemuksesi tilannetta ja tarkistaa valintatietosi Oma asiointi -palvelussa osoitteessa www.te-palvelut.fi.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja sen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat TE-palveluiden koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9.00–16.15, puhelimitse 0295 020 702 tai Facebookista osoitteella www.facebook.com/koulutusneuvonta

Kenelle

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille, lomautetuille sekä työttömyysuhan alaisille (myös osa- tai määräaikaisessa työsuhteessa olevat) henkilöille, joiden työnhaku on voimassa TE-palveluissa. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet ja osaamisensa sekä soveltuvuutensa alalle osoittaneet työllistyvät Betoni-Sampolle toistaiseksi voimassa oleviin tehtäviin.

RekryKoulutus toteutetaan yhteistyössä Gradia-koulutuspalvelut Oy:n, Keski-Suomen TE-toimiston sekä Keski-Suomen ELY-keskuksen kanssa. Koulutus toteutetaan suomen kielellä, joten hakijalta odotetaan hyvää suomen kielen taitoa.

Kuvaus

Nyt etsitään betoninlujia tekijöitä Betoni-Sampolle Jämsään! Tule meille työskentelemään betonielementtien raudoittamisen, valutyön ja muottiosien valmistuksen pariin RekryKoulutuksen kautta.

MITÄ ODOTAMME SINULTA?
Työssä katsotaan eduksi aikaisempi kokemus betonialan, rakennusalan tai tuottavan teollisuuden työtehtävistä, tärkeintä on kuitenkin reipas ja motivoitunut asenne kiireenkin keskellä, kyky oppia uutta sekä halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Sinulla on aito kiinnostus turvalliseen ja laadukkaaseen työskentelyyn, omaat hyvän fyysisen kunnon ja työkalut pysyvät käsissäsi. Tulet toimeen erilaisten työkavereiden kanssa.

MITÄ TARJOAMME SINULLE?
Betoni-Sampolla töitä tehdään hyvällä asenteella, työntekijöitä ja heidän osaamistaan arvostaen. Meillä pääset valmistamaan monipuolisia betonielementtejä erilaisiin asiakaskohteisiin. Työtä tehdään pääosin ilmastoidussa tehtaassa, joten työolosuhteet ovat hyvät ympäri vuoden.

RekryKoulutus on antaa hyvät perusvalmiudet betonielementtien valmistukseen. RekryKoulutuksen hyväksytysti suorittaneet ja yritykseen sekä työtehtävään soveltuvuutensa osoittaneet työllistyvät Betoni-Sampon palvelukseen.

SIRIUSPRO OY BETONI-SAMPO
SiriusPro Oy Betoni-Sampo on keskisuomalainen betonialan yritys. Vankka osaamisemme perustuu lähes 50 vuoden kokemukseen alalta. Toimitamme betonielementit ja valmisbetonit ammattitaidolla sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Valmistamme ammattitaidolla erilaisia betonielementtejä useisiin käyttötarkoituksiin ja -kohteisiin. Lisätietoja meistä: www.siriuspro.fi

LISÄTIEDOT
• Betoni-Sampo: toimitusjohtaja Juha Raatikainen, puh. 010 522 8842, juha.raatikainen@betonisampo.fi
• Gradia: opettaja Sami Takala, puh. 040 341 5333, sami.takala@gradia.fi
• Keski-Suomen TE-toimisto: yritysasiantuntija Teija Kunnari, puh. 0295 046 102, teija.kunnari@te-toimisto.fi

Koulutuksen sisältö

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

• Betonitekniikan perusteet
• Elementtien valmistuksen vaiheet
• Elementtien valmistusmateriaalit ja tarvikkeet
• Muottityöt ja -kalusto
• Raudoitustyö
• Rakennesuunnitelmat ja elementtipiirustukset
• Laatu
• Työturvallisuus

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Lisätietoa työvoimakoulutuksesta löydät TE-palveluiden Työmarkkinatorilta.

Monta tapaa opiskella

RekryKoulutus sisältää teoriaopetusta sekä työssäoppimista.

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Gradia hakupalvelut