Referenssejä

JKL-Hana Oy:n logo.

 


Omien kokemustensa vakuuttamana Keijo Ström kehottaa yrittäjiä tarttumaan oppisopimuskoulutukseen mahdollisuutena. Mukaan vain oppisopimuskoulutukseen! Kumpikaan osapuoli ei tule häviämään, väittäisin näin. Ota rohkeasti minuun yhteyttä, jos et usko!
JKL-Hana Oy
Toimitusjohtaja Keijo Ström, puh. 0400 640 456

Tutustu Jkl-Hana Oy:n asiakaskokemukseen

 

Jokita Oy:n logo.

 

 


Yhdistämällä kahden eri tutkinnon osia joutsalainen kiinteistöhuolto- ja vartiointipalveluita tarjoava Jokita Oy pystyy kouluttamaan uusia työntekijöitään tehokkaasti ja edullisesti.
Jokita Oy
Toimitusjohtaja Tero Toivonen

Tutustu Jokita Oy:n asiakaskokemukseen

 

Jyväskylän Hoivapalveluyhdistys ry
Jyvässeudun Hoivapalvelut Oy


Olemme saaneet tehdä ja kokea oppilaitoksen ja työelämän aitoa yhteistyötä ja kumppanuutta 20 vuoden ajan. Yhteistyö on tiivistynyt vuosi vuodelta ja saanut jatkuvasti uusia muotoja. Muutokset ovat lisänneet yhteistyön tarvetta ja uudistumista. Hyödymme toinen toisistamme!
Jyväskylän Hoivapalveluyhdistys ry ja Jyvässeudun Hoivapalvelut Oy

Vanhustyönjohtaja Riitta Halmesaari
Lue lisää yhteistyöstä

 

Jyväskylän kaupungin logo aallokko.

 

 


Kaupungin työllisyysjohtaja Anssi Niemelä näkee joustavan oppisopimuskoulutuksen hyvänä välineenä hoitaa nuorten työttömyyttä. Oppisopimuksessa parasta on, että siinä oppiminen voi tapahtua eri tavoilla. Jokainen nuori löytää oman reittinsä.
Jyväskylän kaupunki, työllisyyspalvelut ​
Työllisyysjohtaja Anssi Niemelä

Tutustu työllisyysjohtaja Anssi Niemelän ajatuksiin koulutuksesta

Keski-Suomen Sisäilmamestarit Oy:n logo.

 

 

 

 Oppisopimus on ollut meille hyvä ja välttämätönkin koulutusmuoto, sillä nuohoojiahan ei kouluteta ammattioppilaitoksissa. Oppisopimuskoulutus on mielestämme yrityksen näkökulmasta selkeä ja suoraviivainen järjestelmä. Se vaatii kuitenkin vahvaa sitoutumista sekä opiskelijalta että työnantajalta, sillä itsestään ammattitaidon hankkiminen ei tapahdu.
Keski-Suomen Sisäilmamestarit Oy
Yrittäjäpariskunta Pasi ja Hanna Seppänen

Tutustu Keski-Suomen Sisäilmamestarit Oy:n asiakaskokemukseen

 

Laukaan kunnan logo_sininen


Laukaan kunnan 15 esimiestä suoritti Lähiesimiestyön ammattitutkinnon. Koulutuksen suunnittelu ja markkinointi kunnan henkilöstölle sujui hyvässä yhteistyössä Gradian kanssa. Koulutuksen sisällöt räätälöitiin niin, että ne tukivat kunkin työpaikan ja lähiesimiehen kehittymistarpeita. Syntyi hyvä porukka ja hyvä vuorovaikutus. Täydellistä onnistumista kuvaa se, että kaikki jatkoivat loppuun asti ja saivat tutkinnon.
Laukaan kunta
Henkilöstöjohtaja Erkki Jäppinen

 

Mediasepät Oy:n logo.

 

 

 

Oppisopimuskoulutus on ollut Mediasepillä suosittu ja hyväksi havaittu keino ylläpitää ammattitaitoa ja kehittää henkilöstön osaamista. Osaavan henkilöstön myötä pystymme tarjoamaan laadukkaita ja kilpailukykyisiä palveluita. Virallinen puoli oppisopimuksissa on helppo hoitaa, kun asiat on valmisteltu hyvin eikä prosessia rasiteta turhalla byrokratialla.
Mediasepät Oy
Toimitusjohtaja Sauli Vuorinen

Tutustu Mediasepät Oy:n asiakaskokemukseen

 

Logo Oksaputki Oy


Yrityksen nopean kasvun tueksi tarvitaan erilaisia henkilöstöratkaisuja. Oksaputki Oy:n toimitusjohtaja Mikko Oksanen näkee, että yksi tapa saada osaavaa henkilökuntaa on Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian oppisopimuspalvelujen hyödyntäminen. Yritys on saanut osaavia ja motivoituneita työntekijöitä, joilla on aitoa kiinnostusta tekemällä oppimiseen. Oksanen kannustaa uuden työntekijän palkkausta oppisopimuksen kautta kaikille yrityksille, toimialasta ja yrityksen koosta riippumatta.
Oksaputki Oy
Toimitusjohtaja Mikko Oksanen

Tutustu Oksaputki Oy:n asiakaskokemukseen

 

Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskus Oy:n logo.

 

 

 

Uusia toimintakonsepteja ja tekemisen kulttuuria kiinteistövälitysalalla! Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskuksen tavoitteet kehittämisessä ovat korkealla.
Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskus Oy
Toimitusjohtaja Janne Särkkä

Tutustu Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskus Oy:n asiakaskokemukseen

 

Putkityö Niemelä Oy:n logo.

 

 

 


Putkityö Niemelä Oy otti nuoren suoraan peruskoulusta oppisopimukseen ja töihin. Työnantajan pitää osata lukea, että onko nuoresta työmieheksi ja oppimaan tällaisessa hommassa.
Putkityö Niemelä Oy
Putkiasentaja Otto Niemelä

Tutustu Putkityö Niemelä Oy:n asiakaskokemukseen

Rakennusliike Rogel Oy:n logo.

 

 

 

 

 

 

 

Kasvavassa yrityksessä pyritään tietoisesti siihen, että oppi siirtyy kokeneilta timpureilta uusille tekijöille.
Yhtenä keinona tässä on hyödynnetty oppisopimusta. Pidän käytännössä oppimista tärkeänä. Toisaalta oppisopimus tarjoaa myös teoriapuolen, mikä sekin on tärkeää. Työpaikalla oppii, miten tehdä, mutta tietopuolinen koulutus antaa perusteellisempia vastauksia siihen, miksi.
Rakennusliike Rogel Oy
Toimitusjohtaja, rakennusinsinööri Juho Palokangas

Tutustu Rakennusliike Rogel Oy:n asiakaskokemukseen

 

TL-Maint Oy:n logo.

 

 


Olemme rekrytoineet uusia työntekijöitä RekryKoulutuksen avulla ja se on ollut meille hyvä tapa kouluttaa uusia alalle tulijoita. Pitkälti yli toistakymmentä työntekijäämme on myös opiskellut oppisopimuksella tutkintoja niin kiinteistönhoidossa kuin siivouspuolellakin. Kaiken kaikkiaan mahdollisuus opiskella oppisopimuksella on äärettömän hyvä ja hieno juttu.
TL-Maint Oy
Siivouksen toimialajohtaja Riikka Koukkumäki
Tutustu TL-Maint Oy:n asiakaskokemukseen