Laajuus

106 päivää

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus on hyvä maahanmuuttajille, jotka ovat kiinnostuneet keittiö-, ravintola- ja asiakaspalvelualasta. Koulutus on suomen kielellä ja siksi opiskelijan suomen kielen on hyvä olla vähintään A2.

Hakeutuminen

Koulutus on työvoimakoulutusta. Koulutukseen haetaan TE-palveluiden internet-sivujen kautta. Valinnat koulutukseen tekee TE-toimisto.

Kuvaus

Koulutuksessa tutustut ruuanvalmistukseen ja asiakaspalvelualaan. Opiskelet alan perustaitoja sekä alan suomen kieltä. Koulutuksessa tutustut myös keittiöalan erilaisiin koulutuksiin.

Koulutuksessa on lähiopetusta ja työssäoppimista alan työpaikoissa. Lähiopetuksen aikana mukana ovat ammatillinen opettaja ja suomen kielen opettaja. Koulutuksen toteuttaa Gradia Koulutuspalvelut Oy yhteistyössä Gradia Jyväskylän kanssa. Koulutuspaikka on Gradia Jyväskylän Priimus-kampus (Taulumäentie 45, Jyväskylä).

Rakenne

Koulutuksen sisältö:
- ruoanvalmistus
- ravitsemus ja erityisruokavaliot
- elintarviketieto
- keittiön puhtaanapito ja - astiahuolto
- asiakaspalvelu ja tarjoilu
- ammatillinen suomen kieli

Voit tehdä 1-3 alan lupakorttia: hygieniapassi, hätäensiapu ja ikärajapassi.

Monta tapaa opiskella

Koulutuksessa on lähiopetusta ja työssäoppimista. Lähiopetuksessa ovat mukana ammatillinen opettaja ja suomen kielen opettaja.

Jatko-opintomahdollisuudet

Tämän koulutuksen jälkeen voit hakea esimerkiksi ravintola- ja cateringalan perustutkintoon.

HAKUPALVELUT

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika
ma–to klo 10–15.30
pe ja aattopäivinä klo 10–14

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä