Laajuus

90 työpäivää

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus on hyvä maahanmuuttajille, jotka ovat kiinnostuneet keittiö-, ravintola- ja asiakaspalvelualasta tai puhtauspalvelualasta. Koulutus on suomen kielellä ja siksi opiskelijan suomen kielen on hyvä olla vähintään A2.

Hakeutuminen

Koulutus on työvoimakoulutusta. Koulutukseen haetaan TE-palveluiden internet-sivujen kautta. Pääset TE-palveluiden sivuille alla olevan hakupainikkeen kautta. Valinnat koulutukseen tekee TE-toimisto.

Kuvaus

Koulutuksessa tutustut ruuanvalmistukseen, asiakaspalveluun ja puhtauspalvelualaan. Opiskelet keittiö- ja puhtauspalvelualan perustaitoja ja alan suomen kieltä. Koulutuksessa tutustut myös alan ammatteihin ja ammatilliseen koulutukseen..

Koulutuksessa on lähiopetusta ja työssäoppimista alan työpaikoissa. Lähiopetuksen aikana mukana ovat ammatillinen opettaja ja suomen kielen opettaja. Koulutuspaikka on Gradia Jyväskylän Priimus-kampus, Taulumäentie 45, Jyväskylä.

Rakenne

Ravitsemisalan sisältöjä ovat mm.
- ruuanvalmistus
- erityisruokavaliot
- ravitsemuksen perusteet ja elintarviketieto
- asiakaspalvelu ja tarjoilu

Puhtauspalvelualan sisältöjä ovat mm.
- siivousaineet, siivousmenetelmät, siivousvälineet ja siivouskoneet
- pintamateriaalit
- hygieeninen työskentely siivouksessa
- työskentely puhtauspalvelualalla
- siivouksen kuuluvat ympäristöasiat

Lisäksi opiskelet matematiikan ja tietotekniikan perusteita. Koulutuksen aikana on mahdollista suorittaa 1-3 alalla toimimisen kannalta tärkeää lupakorttia.

HAKUPALVELUT

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika
ma–to klo 10–15.30
pe ja aattopäivinä klo 10–14

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä