Laajuus

Henkilöstöravintolassa toimiminen (20 osp).

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus soveltuu henkilöille jotka haluavat työskennellä henkilöstöravintolassa päivittäisissä käytännön työtehtävissä tarjoilijana ja erilaisissa tilaustarjoiluna hoidettavissa asiakaspalvelutehtävissä.

Kelpoisuusvaatimukset

Ammattitutkinnon opiskelu on itsenäistä työelämän tarpeiden mukaisesti kohdennettua ammatin opiskelua, joka on perustutkintoa syvällisempää tai kohdistuu rajatumpiin työtehtäviin. Pääsääntöisesti opiskelu vaatii alan perustutkinnon- tai muun vastaavan perusosaamisen. Lisäksi pystyt toimimaan itsenäisesti asiakaspalvelijan tehtävissä erilaisin liikeideoin tai toiminta-ajatuksin toimivissa henkilöstöravintoloissa..

Kuvaus

Opinnoissa saat monipuolisen osaamisen tarjoilijan työstä henkilöstöravintolassa ja voit työskennellä laajasti erilaisin liikeideoin toimivien henkilöstöravintoloiden asiakaspalvelutehtävissä. Opiskeluun kuuluu lähiopetusta, ohjattua etäopiskelua, ennakko- ja kehittämistehtäviä sekä työelämässä oppimista.

Rakenne

Koulutuksen sisältö:
· Liikeidean mukainen toiminta
· Työvuoron aloittamiseen liittyvät tehtävät
· Henkilöstöravintolan asiakaspalvelutehtävät
· Kassajärjestelmän ja tilityksen osaaminen
· Tilaustarjoiluosaaminen henkilöstöravintolassa
· Pöytämuodot ja pöytien kattaminen
· Tilaisuuksien juomien valinta ja varaaminen
· Ruokien ja juomien tarjoilu
· Alan lainsäädäntö
· Oman työn arviointi ja kehittäminen

Monta tapaa opiskella

Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma eli HOKS, jossa sovitaan opinnot, opiskelutavat sekä mahdolliset tukitoimet. Opintosi koostuvat lähi- tai verkko-opinnoista, erilaisista oppimistehtävistä, projekteista sekä työssäoppimisesta. Työpaikalla suoritettavat opinnot sovitaan työpaikan kanssa koulutussopimuksella.

Kustannukset

Opiskelu on työvoimakoulutusta ja siihen hakeudutaan "Haussa oleva työvoimakoulutus" linkin kautta.

HAKUPALVELUT

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika
24.6.–31.7. ma–pe klo 12–15

Aika

-