Laajuus


Vähittäiskaupan palvelutiskillä toimiminen, Ravintola- ja cateringalan perustutkinnon osa 15 osp.

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu ilman ammatillista perustutkintoa oleville, uuden ammatin hankkimista tai alan vaihtamista suunnitteleville henkilöille jotka ovat kiinnostuneet työskentelemään vähittäiskaupan työtehtävissä.

Kelpoisuusvaatimukset

Työskentely vaatii soveltuvuutta alalle: hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa sekä vuorovaikutustaitoja. Käsissä ilmenevä vaikea atooppinen ihottuma ja vaikeat ruoka-aineallergiat ovat haasteena työssä toimimiselle. Hakijalta edellytetään alalle soveltuvaa terveydentilaa.

Kuvaus

Koulutuksessa opitaan vastaanottamaan, varastoimaan ja käsittelemään liha- tai kalatiskin raaka-aineita, valmistamaan ja laittamaan esille myytäviä tuotteita sekä toimimaan asiakaspalvelussa. Lisäksi suoritetaan työssä vaadittavat lupakortit.

Rakenne

Koulutuksen sisältö:
· päivittäisten työtehtävien suunnittelu
· raaka-aineiden vastaanottaminen, varastointi ja käsittely
· ruokien esivalmistaminen ja esillelaitto palvelutiskiin
· tuotteiden myynti ja asiakkaiden opastaminen
· työvuoron päättymiseen liittyvät työtehtävät
· omaa osaamisen arviointi ja työyhteisön jäsenenä toimiminen.

Monta tapaa opiskella

Sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma eli HOKS, jossa sovitaan opinnot, opiskelutavat sekä mahdolliset tukitoimet. Opintosi koostuvat lähi- tai verkko-opinnoista, erilaisista oppimistehtävistä, projekteista sekä työssäoppimisesta. Työpaikalla suoritettavat opinnot sovitaan työpaikan kanssa koulutussopimuksella.

HAKUPALVELUT

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika
ma–to klo 10–15.30
pe ja aattopäivinä klo 10–14

Aika

-