Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Suunnattu erityisesti maahanmuuttajille.
Kielitaitovaatimus A2.2 - B1.1

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa Ravintola- ja cateringalan perustutkinnon Ravitsemispalveluissa toimiminen -tutkinnon osa sekä Palvelu- ja jakelukeittiön toiminnot -tutkinnon osa.

Rakenne

• Ravitsemispalveluissa toimiminen:
- Asiakaspalveluosaaminen
- Tuotteiden valmistusosaaminen
- Työvuorossa toimiminen
- Työpaikalla tapahtuva oppiminen
• Palvelu- ja jakelukeittiön toiminnot:
- Työpaikalla tapahtuva oppiminen
• Suomi toisena kielenä ammatillinen (opiskeluvalmiuksia tukevat opinnot)
• Yhteiset tutkinnon osat: HOKSin mukaan sovittava määrä
• Työnhakuun valmentaminen ja jatkosuunnitelman laatiminen (kirjataan opiskelijan luvalla ARVI-järjestelmään)
• Lupa- ja korttikoulutukset: Hygieniaosaaminen,Hätäensiapu.

Monta tapaa opiskella

Koulutuksen alussa on lähiopetusta yhtäjaksoisesti n. 5 viikkoa. Sen jälkeen koulutus toteutetaan monimuotoisesti: lähiopetusta on n. 1-2 pv/vko ja työpaikalla tapahtuvaa oppimista viikoittain 3-4 pv/vko.

HAKUPALVELUT

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika
ma–to klo 10–15.30
pe ja aattopäivinä klo 10–14

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä