Laajuus

100 päivää

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus on hyvä maahanmuuttajille, jotka ovat kiinnostuneet rakennusalan ja/tai kiinteistöpalvelulalan töistä ja opiskelusta. Koulutus on suomen kielellä ja siksi opiskelijan suomen kielen täytyy olla riittävä, että hän ymmärtää opetusta.

Kuvaus

Koulutuksessa parannat suomen kielen taitoasi. Tutustut rakennusalan ja kiinteistöalan ammatteihin ja ammattien vaatimuksiin. Opit ammatillista sanastoa. Tutustut rakennusalan ja kiinteistöalan ammatilliseen koulutukseen ja saat tietoa jatko-opiskelumahdollisuuksista.

Haku koulutukseen TE-toimiston koulutushaun kautta (www.te-palvelut.fi -> Haussa oleva työvoimakoulutus).

Rakenne

Koulutuksessa opiskelet rakennusalan ja kiinteistöalan suomea, työelämätietoa, tietotekniikkaa, matematiikan ja fysiikan alkeita, rakennustekniikan ja materiaalien alkeita ja korjausrakentamista. Lisäksi tutustut kiinteistöpalvelujen ja kiinteistönhoidon yleisimpiin työtehtäviin: ulko- ja piha-alueiden hoito ja kunnossapito, kiinteistönhoidon palvelutilanteet.

Koulutuksen aikana voit suorittaa työturvallisuuskortin, ensiapukortin ja tulityökortin.

Koulutukseen sisältyy myös työssäoppimista alan työpaikoissa.

Monta tapaa opiskella

Koulutusaika on 4.2. - 28.6.2019 . Koulutukseen sisältyy lähiopetusta ja työssäoppimista. Lähiopetuksen aikana mukana ovat sekä ammatillinen opettaja että suomen kielen opettaja.

Jatko-opintomahdollisuudet

Tämän koulutuksen jälkeen voit hakea esimerkiksi rakennusalan perustutkintoon tai kiinteistöpalvelualan ammatilliseen koulutukseen.

HAKUPALVELUT

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika
ma–to klo 10–15.30
pe klo 10–14

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä