Laajuus

7 h

Aika

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus sopii cateringalalla työskenteleville sekä alaa opiskeleville henkilöille.

Kuvaus

Koulutuksessa opetellaan suunnittelemaan ja valmistamaan ravitsemussuositusten mukaista raakaruokaa ja leivonnaisia.

Opit toimimaan eettisten ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti kasvisruokia valmistavana kokkina ja osaat työskennellä työryhmän jäsen

Rakenne

Raakaruoka osana kasvisruokavalioita

Raakaruokien raaka-aineet

Raakaruoan ravitsemukselliset tekijät

Rakkaruokien ruokalajit

Raakaruokien suunnittelu ja valmistus

Raakaruokien leivonta

Kustannukset

110 € (sisältää alv)

Peruutusehdot

Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
ma, ke, to klo 9-12, 12.30-15, ti 10-12, 12.30-14, pe 9-12


 

Aika

Paikkakunta

Jyväskylä

Koulutuksen osoite

Aika: 24.01.2023 Paikka: Taulumäentie 45