Matkailu ja ruoka
Raakaruokien ja leivonnaisten valmistaminen
Laajuus
Aika
Hakuaika
Kenelle
Koulutus sopii cateringalalla työskenteleville sekä alaa opiskeleville henkilöille.
Kuvaus
Koulutuksessa opetellaan suunnittelemaan ja valmistamaan ravitsemussuositusten mukaista raakaruokaa ja leivonnaisia.
Opit toimimaan eettisten ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti kasvisruokia valmistavana kokkina ja osaat työskennellä työryhmän jäsen
Rakenne
Raakaruoka osana kasvisruokavalioita
Raakaruokien raaka-aineet
Raakaruoan ravitsemukselliset tekijät
Rakkaruokien ruokalajit
Raakaruokien suunnittelu ja valmistus
Raakaruokien leivonta
Kustannukset
110 € (sisältää alv)
Peruutusehdot
Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.
Hakupalvelut
040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
ma, ke, to klo 9-12, 12.30-15, ti 10-12, 12.30-14, pe 9-12
Aika
Paikkakunta
Koulutuksen osoite
Aika: 24.01.2023 Paikka: Taulumäentie 45