Laajuus

Koulutuksen kesto 40 päivää.

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Kouluttaudu ja työllisty puusepänteollisuuden moniosaajaksi! Profin Sydänpuu ikkunat ja ovet Oy hakee kasvavaan joukkoonsa uusia tekijöitä tuotantoon Joutsaan.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille, lomautetuille ja työttömyysuhan alaisille (myös osa- tai määräaikaisessa työsuhteessa olevat) henkilöille, joiden työnhaku on voimassa TE-palveluissa.

Kuvaus

Kouluttaudu ja työllisty puusepänteollisuuden moniosaajaksi! Profin Sydänpuu ikkunat ja ovet Oy hakee kasvavaan joukkoonsa uusia tekijöitä tuotantoon Joutsaan. Voit olla jo alan kokenut konkari, urasi alkutaipaleella oleva tai alanvaihtoa harkitseva, me koulutamme sinut osaajaksi innostavien tuotantoammattilaisten joukkoon!

Arvostamme ennen kaikkea joustavaa, huolellista ja tarkkaa työotetta sekä halukkuutta tehdä monipuolisia tuotannon työtehtäviä. Etsimme positiivisella ja oppivalla asenteella varustettuja tekijöitä, jotka ovat kiinnostuneita kasvamaan yksilöllisten ikkunoiden ja ovien valmistamisen ammattilaiseksi. Meillä työskennellään tällä hetkellä yhdessä vuorossa, mutta valmius vuorotyöhön on suotavaa.

Sydänpuu ikkunat ja ovet on ikkuna- ja oviasiantuntija, joka toimii jo suunnitteluvaiheessa yhteistyössä tilaajan ja arkkitehdin kanssa. Olemme erikoistuneet vaativissa rakennuskohteissa ja arvorakennuksissa tarvittavien yksilöllisten puuikkunoiden ja -ovien valmistamiseen. Mallistomme puuikkunat ja -ovet valmistetaan perinteitä kunnioittaen, noudattamalla tuotteissa mahdollisimman tarkasti jokaisen rakennuskauden omaa tyypillistä muotoilua, heloitusta ja pintakäsittelyä. Sydänpuu ikkunoihin ja oviin on yhdistetty parhaat suomalaisen rakentamisen perinteet: vaativien luonnonolojen tuntemus, kestävät ja tarkoin valitut materiaalit sekä korkea työn laatu ja puusepäntaito.

Vuodesta 2018 olemme olleet osa Inwido AB:ta, joka on Euroopan suurin ikkuna- ja ovivalmistaja. Inwido koostuu 29 liiketoimintayksiköstä ja työllistää noin 4600 työntekijää 11 eri maassa. Vuonna 2021 Inwidon liikevaihto oli 740 miljoonaa euroa (SEK 7,7mrd.) ja liikevoitto 11,7 prosenttia. Inwido on ollut listattuna Tukholman pörssiin vuodesta 2014.

Järjestämme Miitti -tapahtuman Profin Sydänpuu Ikkunat ja Ovet Oy:n tiloissa (Yrittäjäntie 8, 19650 Joutsa) torstaina 4.8.2022 kello 13.00-14.30. Tervetuloa mukaan tutustumaan yritykseen ja esittämään kysymyksiä mahdollisesti tulevalle työnantajallesi.

LISÄTIEDOT
Profin Sydänpuu Ikkunat ja Ovet: Marko Viitala, Tuotantopäällikkö, puh. 050 523 5229, marko.viitala@sydanpuu.com
Gradia: Opettaja Markus Vehniäinen, puh. 040 341 6377, markus.vehniainen@gradia.fi
Keski-Suomen TE-toimisto: Yritysasiantuntija Teija Kunnari, p. 0295046102,
teija.kunnari@te-toimisto.fi

Rakenne

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

· Raaka-aine
· Tuotteet ja asiakkaat
· Ikkunoiden ja ovien valmistusprosessit
· Ovien ja ikkunoiden pintakäsittelytekniikat
· Kunnossa- ja käynnissäpito
· Talous ja tuottavuus
· Työturvallisuus
· Työskentely ikkuna- ja ovivalmistusprosessissa sekä pintakäsittelylinjoilla

RekryKoulutuksen hyväksytysti suorittaneet ja yritykseen sekä työtehtäviin soveltuvuutensa osoittaneet työllistyvät Profin Sydänpuu ikkunat ja ovet Oy:n palvelukseen. Henkilöstön ollessa yksi tärkeimmistä voimavaroistamme kilpailukyvyn ylläpitämisessä, etsimme tekijöitä lähtökohtaisesti pitkäaikaisiin, vakituisiin työsuhteisiin.

Monta tapaa opiskella

Koulutus koostuu teoriaopinnoista ja työssäoppimisesta.

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
ma, ke ja to klo 9-12, 12.30-15 sekä ti ja pe klo 10-12, 12.30-14


 

Aika

-

Paikkakunta

Joutsa