Laajuus

Opintojen laajuus on 150 osaamispistettä. Koulutuksen suunniteltu kesto on noin 1 vuosi, henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti (HOKS).

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan esimiehille, esimiesten varahenkilöille ja työpareille sekä esimiestyöhön aikoville.

Kelpoisuusvaatimukset

Toimit lähiesimiehenä tai olet siirtymässä esimiestehtäviin. Pääset tekemään nykyisessä työssäsi tutkinnon vaatimia esimiestehtäviä. Koulutukseen osallistujilla tulee olla omalta työpaikaltaan mentoroiva työpaikkaohjaaja, joka sparraa sinua esi-miestyön kehittymisen polulla.

Kuvaus

Lähiesimiestyön ammattitutkinnon myötä hankit laaja-alaiset perustiedot esimiehenä toimimisesta ja saat työkaluja lähiesimiestyön eri haasteisiin puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalla.

Pääpaino koulutuksessa on työpaikalla tapahtuvassa oppimisessa ja lähiesimiehenä kehittymisessä. Koulutus sisältää 2 lähiopetuspäivää kuukaudessa.

Rakenne

Suoritettavat tutkinnon osat:

Pakollinen tutkinnon osa:
• Lähiesimiehenä toimiminen, 70 osp

Kaksi valinnaista tutkinnon osaa:
• Asiakassuhteiden hoito, 40 osp
• Tutkinnon osa tai osia Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnosta, 40 osp laajuisesti.

Monta tapaa opiskella

Koulutukseen sisältyy ennakko- tai välitehtäviä.

Kustannukset

Koulutusmaksu 600 €

Jatko-opintomahdollisuudet

Gradian esimiesvalmennuksissa voit kehittää osaamistasi myöskin koulutuksesi jälkeen esim. suorittamalla Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon.

HAKUPALVELUT

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika
ma–to klo 10–15.30
pe ja aattopäivinä klo 10–14

Tutkinnon perusteet

Katso ePerusteet

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä