Laajuus

16 h

Aika

-

Hakuaika

Jatkuva haku

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ja alan opiskelijoille esim. sairaanhoitajat, fysioterapeutit, röntgenhoitajat, lähihoitajat. Koulutus sopii myös muille henkilöille, jotka avustavat toista liikkumisessa ja siirtymisessä esim. omaishoitajat.

Koulutus toteutetaan yhdessä sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon vammaistyön osaamisalaa suorittavien opiskelijoiden kanssa. Koulutkseen otetaan muutamia opiskelijoita.

Kuvaus

Potilassiirtojen Ergonomiakortti® -koulutus muodostuu verkko-opinnoista ja lähiopetuksena toteutetusta käytännön harjoittelusta. Harjoittelupäivien sisältönä ovat mm. luonnolliset liikemallit ja avustajan asento, potilaan voimavarojen arviointi ja aktivointi, avustaminen erilaisissa siirtotilanteissa sekä apuvälineiden käyttö siirtotilanteissa.

Rakenne

Potilassiirtojen Ergonomiakortti® -koulutus muodostuu verkko-opinnoista ja lähiopetuksena toteutetusta käytännön harjoittelusta. Verkko- opinnot alkavat 6.4.2020 ja kahden päivän lähiopetus tapahtuu 18-19.5.2020.

Kun koulutettava on suorittanut verkko-opinnot hyväksytysti, osallistunut lähiopetukseen ja syventänyt potilassiirtotaitojaan käytännössä, tehdään käytännön koe 16.6.2020.

Kustannukset

680,00 € (sisältää alv)

Peruutusehdot

Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

HAKUPALVELUT

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika
ma–to klo 10–15.30
pe ja aattopäivinä klo 10–14

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä

Koulutuksen osoite

Opettajat ottavat yhteyttä verkko-opintojen aloittamisesta. Kahden päivän lähiopetus tapahtuu 18-19.5.2020 klo 8.15-15.30 Paikka: Keskussairaalantie 21 ja luokka E3 326.