Pimeetä touhua luovalla kampuksella perjantaina 28.9.

Gradian luovan kampuksen avoimia ovia vietetään perjantaina 28.9.2018 klo 18–23.00 teemalla Pimeetä touhua (Kympinkatu 3B, Jyväskylä). Luvassa on kokonaisvaltainen elämysmatka, joka vie mennessään.

Kävelyreitti johdattaa vieraan huikealle matkalle läpi pimennetyn luovan kampuksen, jonka aikana voi tutustua tiloihin ja kädentaitajien työskentelyyn. Ohjelmassa on muun muassa upeita valoteoksia, betonista tunnelmaa, työpajoja, nokipainantapaja ja tuotemyyntiä. Lopuksi vieraalla on mahdollisuus kuvauttaa itsensä pimeässä valoshowssa.

Myös elintarvikeala näkyy ja kuuluu avoimissa ovissa, silllä myynnissä on omenapiirakkaa, itse tehtyjä täytettyjä patonkeja ja kinkkupiiraita sekä muita maistuvia maistiaisia.

Paikalla on myös Gradian hakupalvelut antamassa ohjausta ja neuvontaa Gradian opinnoista kiinnostuneille. Lisäksi pisteellä pääsee kokeilemaan Kahoot-kisaa. Hakupalveluiden piste löytyy luovan kampuksen ala-aulasta.

Luovan kampuksen valoteokset ulkotiloissa ovat nähtävillä myös torstaina 27.9. ja lauantaina 29.9. klo 20–24. Pimeetä touhua on osa Valon kaupunki -tapahtumaa.