Laajuus

Koulutuksen kesto on 35 työpäivää.

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Kiinnostaako ura puhdistuspalvelualalla? Hae mukaan ja työllisty RekryKoulutuksen kautta palveluvastaavaksi SOL Palvelut Oy:lle!

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joiden työnhaku TE-palveluissa on voimassa.

Kelpoisuusvaatimukset

Haemme oma-aloitteisia ja motivoituneita, mielellään jo jonkin verran alan koulutusta/työkokemusta omaavia tekijöitä. Tärkeänä koemme myös positiivisen asenteen sekä kiinnostuksen alaa kohtaan, joten erilaisilla taustoillakin kannattaa hakea. Työ voi kohteesta riippuen sisältää myös osittain vuorotyötä. Vähintään auttava suomen kielen taito on koulutuksessa ja työssä suoriutumisen vuoksi välttämätön.

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on saada perusvalmiudet ylläpitosiivouksen toteuttamiseen eri asiakaskohteissa (mm. päiväkodit ja koulut). Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet ja koulutuksessa osaamisensa sekä soveltuvuutensa alalle osoittaneet työllistyvät SOL Palvelut Oy:n palvelukseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalveluissa työvoimatarpeet ratkaistaan joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Palveluvastaavan RekryKoulutus toteutetaan yhteistyössä SOL Palvelut Oy:n, Gradia-koulutuspalvelut Oy:n, Keski-Suomen TE-toimiston sekä Keski-Suomen ELY-keskuksen kanssa.

Rakenne

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

· SOL Palvelut Oy:n tavoitteet, toimintaperiaatteet ja toimintaympäristö
· siivoustyön perusteet, erilaiset toimintaympäristöt
· siivousvälineet, ergonomian perusteet
· siivouskoneet
· asiakaspalvelu ja laatu, siivoustyön hygienia
· pintamateriaalit ja siivousaineet
· erilaisten tilojen puhtaanapito

LISÄTIEDOT
SOL Palvelut Oy: Palvelupäällikkö Emilia Rantanen, emilia.rantanen@sol.fi, puh. 040 757 2216
Gradia: Opettaja Tuula Pekkarinen, tuula.pekkarinen@gradia.fi, puh. 040 341 6224
Keski-Suomen TE-toimisto: Tarja Hyvönen, tarja.hyvonen@te-toimisto.fi puh. 0295 046 023

Monta tapaa opiskella

Koulutus koostuu teoriaopinnoista ja työssäoppimisesta.

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
Ma, ke ja to klo 9–15, ti ja pe klo 10–14


 

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä