Ruoka- ja viinikoulutukset

Ruoka- ja viinikoulutuksemme sopivat hyvin esimerkiksi työhyvinvointipäivän päätteeksi, polttariporukalle, syntymäpäiväjuhliin ja erilaisiin pienryhmien tapaamisiin. Syksyn ja talven 2022–2023 koulutuksissa opit ammattilaisen opastamana viinitietoutta ja valmistamaan Baskimaalta tunnettuja herkkuja – pintxoja. Tutustu lisää, ja pyydä tarjous. Tarjouksen lähetämme mahdollisimman pian sähköpostitse.

Gradia Jyväskylän ravintola- ja catering-alan opiskelijat ovat mukana toteuttamassa koulutuksia.

Punaiset juomat pimeneviin iltoihin

Maistelemme vanhojen eurooppalaisten viinimaiden herkkuja.

Rakennamme sisällön toiveet huomioiden:

  • vanhat viinimaat Euroopasta: Portugali, Espanja ja Italia

Toteutus:

  • ryhmän koko 10–20
  • kesto 1,5–2 h

Hinta

  • sisältää viinitastingin ja maistelulautasen
  • alk. 39,50€/henkilö

Pyydä tarjous

Pintxo -ilta rennossa tunnelmassa

Rakennamme sisällön toiveet huomioiden:

  • erilaisten pintxojen valmistaminen alkuruoaksi: vegaani, kasvis, kala ja liha
  • tutustuminen Baskimaan puna- ja valkoviineihin pintxojen valmistamisen lomassa
  • illallinen, jossa teeman mukainen pääruoka ja jälkiruoka

Toteutus:

  • ryhmän koko 1020
  • kesto 34 h

Hinta:

  • sisältää koulutuksen, raaka-aineet, tasting-viinit
  • Illallinen; pääruoka ja jälkiruoka
  • alk. 90€/henkilö

Pyydä tarjous

PRIIMUS MYYNTIPALV. RAVINTOLA
040 341 6111
Käyntiosoite
,