Laajuus

Koulutuksen kesto 60 päivää.

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Kouluttaudu ja työllisty päällirakenneasentajaksi! Keox Oy hakee kasvavaan joukkoonsa uusia tekijöitä työskentelemään raskaan kaluston asennustöiden parissa.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille, lomautetuille ja työttömyysuhan alaisille (myös osa- tai määräaikaisessa työsuhteessa olevat) henkilöille, joiden työnhaku on voimassa TE-palveluissa.

Kelpoisuusvaatimukset

Voit olla jo alan kokenut konkari, urasi alkutaipaleella oleva tai alanvaihtoa harkitseva, me koulutamme sinulle työssä tarvittavan osaamisen. Aikaisemmasta raskaan kaluston tai autonasentajan kokemuksesta voi olla hyötyä, mutta arvostamme ennen kaikkea positiivisella ja oppivalla asenteella varustettuja.

Kuvaus

Hae mukaan Päällirakenneasentajan RekryKoulutukseen! Keox Oy valmistaa monipuoliset ja käytännölliset teollisuuden kunnossapitoautot sekä viemäri- ja jätehuollon autot, jotka ovat suunniteltu kestämään vaativissakin olosuhteissa kaikkialla maailmassa. Työ päällirakenneasentajana on mielenkiintoista ja pääset kehittämään omaa osaamistasi ammattitaitoisen ja iloisen tiimin ympäröimänä. RekryKoulutuksen hyväksytysti suorittaneet ja yritykseen sekä työtehtäviin soveltuvuutensa osoittaneet työllistyvät Keox Oy:n palvelukseen. Tekijöitä etsitään lähtökohtaisesti pitkäaikaisiin, vakituisiin työsuhteisiin.

YRITYSESITTELY

Keox Oy on kunnallistekniikan edelläkävijä, joka on perustettu vuonna 2007. Erikoisosaamisenamme on teollisuuden ja ympäristöhuollon kunnossapitoajoneuvo-järjestelmien suunnittelu ja valmistus. Valmistamme ja huollamme imu- ja imupaineautoja sekä jäteautojen lisälaitteita ja varusteita mukaan lukien innovatiivisia jäteastiapesureita. Rakennamme käytännöllistä ja tehokasta kalustoa jatkuvan tuotekehityksen ja asiakaspalautteen ansiosta. Suunnittelun, valmistuksen ja huollon lisäksi palvelutarjontaamme kuuluu myös vanhempien autojen modernisointi sekä varaosien myynti.

Järjestämme Miitti -tapahtuman Keox Oy:n tiloissa (Ränssintie 189, 41370 Kuusa)
tiistaina 10.5.2022 klo 13-14.30. Tervetuloa mukaan tutustumaan yritykseen ja esittämään kysymyksiä mahdollisesti tulevalle työnantajallesi.

LISÄTIEDOT
Keox Oy: Toimitusjohtaja Heikki Elomaa, puh. 050 4431 656, heikki.elomaa@keox.fi
Gradia: Opettaja Olavi Rissanen, puh. 040 341 6215, olavi.rissanen@gradia.fi
Keski-Suomen TE-toimisto: Yritysasiantuntija Hanna Lehtonen, puh. 0295 046 023
hanna.lehtonen@te-toimisto.fi

Rakenne

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

· Kokoonpanotyöt
· Pneumatiikka-asennukset
· Osien valmistus
· Hydrauliikka-asennukset
· Työturvallisuuskortti
· Tulityökortti

Monta tapaa opiskella

Koulutus koostuu teoriaopinnoista ja työssäoppimisesta.

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
ma, ke,to klo 9-15, ti ja pe klo 10-14


 

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä