Anniina Rinne

Olen iloinen ja kannustava tanssija-tanssinopettaja. Valmistuin tanssinopettajaksi Savonia-ammattikorkeakoulusta vuonna 2014. Aikaisempia tanssialan opintoja on kertynyt vuodesta 2005 lähtien muun muassa toisen asteen koulutuksessa. Taiteellisen urani aikana olen ehtinyt toimia tanssinopettajana Etelä-Pohjanmaalla sekä Päijät-Hämeessä muun muassa musiikkiopistoissa. Tanssijana olen toiminut useissa teoksissa eri harrastus-, tanssi- ja kaupunginteattereissa vuodesta 2008 lähtien. Gradiassa aloitin syksyllä 2019. Opetan lastentanssia, tanssikarusellia, nyky- ja jazztanssia sekä tanssimuskaria.

Olen kiinnostunut useista taidelajeista ja siksi halu on kova kehittyä jatkuvasti monipuolisemmaksi taiteen saralla. Tanssissa minua kiinnostaa liikkeen ilmaisu ja dynaamiset vaihtelut sekä sen integroiminen muihin taidelajeihin.

Pohdiskelen ja analysoin mielelläni taidetta ja sen merkityksiä.

Opetukseni rohkaisee tutkivaan ja kokeilevaan toimintaan. Kannustan oppilaita luomaan omia ratkaisujaan, tutustumaan omaan luovuuteensa ja ilmaisutaitoonsa. Pidän tärkeänä, että jokainen oppilas saa oppia ja kehittää itseään turvallisessa ja häntä motivoivassa työskentely-ympäristössä.

Tanssinopettaja Anniina Rinne