Gradia Jyväskylä: Opintojen jakautuminen kolmelle vuodelle

 

Kahden tutkinnon opintoja opiskellaan kokonaisina lukio-opintojen jaksoina Harjun kampuksella ja yhteistoiminta-aikoina Viitaniemen kampuksella. Ensimmäisenä vuotena lukiojaksoja ovat 3A ja 5. jakso. Toisena vuotena lukio-opintoja opiskellaan jaksoissa 2 ja 4. Kolmantena vuotena lukiojaksoja ovat 1 ja 3B.

Muissa jaksoissa opiskelllaan yksi lukion opintojakso yhteistoiminta-aikoina. Ensimmäisenä vuotena yhteistoiminta-aika on maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 14-16. Toisena ja kolmantena vuonna yhteistoiminta-aika on tiistaisin ja torstaisin klo 14-16.

 

Ennen syksyä 2021 aloittaneet opiskelijat: Sivun alalaidasta löytyvään Kahden tutkinnon opintojen opinto-oppaaseen on koottu kaikki keskeiset asiat. Voit tarkistaa sieltä esim. opintojen rakenteeseen, ylioppilastutkintoon ja opiskelujen arkeen liittyviä asioita. Löydät oppaan sivun alalaidasta. Huom. oppaan tiedot ovat 2016 voimaan tulleen opetussuunnitelman mukaisia. 

Kahden tutkinnon opiskelija saa Wilma-tunnuksen myös Jyväskylän Lyseon lukion Wilmaan. Siellä opiskelija voi nähdä kootusti lukiokurssien arvosanat, lähettää tarvittaessa viestejä myös päivälukion opettajille, nähdä lukion julkaisemia tiedotteita, tulosteita ja lomakkeita sekä ilmoittautua yo-tutkintoon. Tämä lukion Wilma-tunnus yhdistetään ammatillisen Wilman tunnukseen. Tähän liittyvä ohje löytyy myös sivun alalaidasta.

Opiskelijoiden uudelta Mun Gradia -sivustolta löytyy myös paljon hyödyllistä tietoa!