Ohjaamoviikko helmikuun 11. - 14. Tervetuloa!

Ohjaamo Jyväskylässä, osoitteessa  Gummeruksenkatu 6, 2.krs (sisäänkäynti Multitronic-liikkeen ovista),  vietetään Ohjaamoviikkoa helmikuun 11. - 14. Ohjelmassa on mm. koulutusinfo, CV-klinikka ja työnhakuiltapäivä. Kurkkaa, mitä kaikkea tarjolla ja tule mukaan!

Ohjaamo on nuorten alle 30-vuotiaiden matalan kynnyksen palvelupiste, joka rakentuu eri hallinnonalojen peruspalveluista ja laajasta yhteistyöverkostosta.  Ohjaamon ydintoimintaa on henkilökohtainen neuvonta ja ohjaus, tuki elämänhallintaan, urasuunnitteluun, sosiaalisten taitojen ja valmiuksien kehittäminen sekä kouluttautumisen ja työllistymisen tukeminen.

Ohjaamoviikolla seuraavaa:

Maanantai 11.2.

klo 12–15 Koulutusinfoa! Mukana mm. Gradia, POKE, Ammattiopisto Spesia, Jyväskylän kristillinen opisto, Jyväskylän palvelualan opisto, JAMK ja Jyväskylän yliopisto.
klo 12–16 Ammatinvalinnan 10 teesiä! Mitä sinun on hyvä tietää ammatinvalintaa tehdessäsi?

Osallistu samalla kilpailuun, josta voit voittaa leffaliput.

Tiistai 12.2.

klo 12–16 Onnistu asumisessa! JNP

Tukea oman talouden hallintaan antavat talous- ja velkatukihenkilöt Mika ja Tuija.
Gradian hius- ja kauneudenhoitoalan opiskelijat tarjoavat pieniä maksuttomia hemmotteluhoitoja.

Keskiviikko 13.2.

klo 10-12 CV-klinikka, ilmoittautumiset ennakkoon 12.2. mennessä puh. 050 311 8877.

Huom! Mukaan mahtuu vain rajattu määrä osallistujia ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit ottaa oman läppärin mukaan.

klo 12–14 Työnhakuiltapäivä. Mukana menossa mm. Jyväskylän kaupungin kesätyöt, Hesburger, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, kansainvälistymismahdollisuudet & EURES.

Torstai 14.2.

klo 12–16 Hyvää ystävänpäivää! Nuorten Jyväskylä kertoo, mitä maksutonta vapaa-ajan tekemistä Jyväskylästä löytyy juuri sinulle.

Tule tapaamaan myös etsivää nuorisotyöntekijää! Ohjelmassa lisäksi pientä ystävänpäiväaskartelua.

Lisätietoja

Puh. 050 311 8877, ohjaamo(at)jkl.fi