Laajuus

Opintojen laajuus on 150 osaamispistettä. Koulutuksen suunniteltu kesto on n. 10 kk henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti.

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu työttömille työnhakijoille tai tai työttömyysuhan alaisille henkilöille. Koulutus soveltuu sinulle, joka olet toiminut tai toimit parhaillaan myynnin tai markkinointiviestinnän työtehtävissä, ja kaipaat päivitystä liiketoimintaosaamiseesi tai haluat kokonaisvaltaisempaa ymmärrystä myynnin ja markkinointiviestinnän aihepiireistä.

Hakeutuminen

Koulutus on työvoimakoulutusta. Koulutukseen haetaan TE-palveluiden internet-sivujen kautta. Pääset TE-palveluiden sivuille alla olevan hakupainikkeen kautta. Valinnat koulutukseen tekee TE-toimisto.

Kuvaus

Koulutus vastaa työelämän ajankohtaisia osaamistarpeita. Sisällössä korostuvat digi- ja liiketoimintaosaamisen lisäksi monipuoliset työelämävalmiudet.

Opintojen tavoitteena on vahvistaa omaa osaamista ja saa tuoretta ja monipuolista näkökulmaa myynnin ja markkinointiviestinnän aihepiireihin, esimerkiksi tuotevalikoiman kehittämiseen, projektintyöskentelyyn tai palvelumuotoiluun. Koulutuksen aikana suoritetaan liiketoiminnan ammattitutkinnon myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala (150 osp).

Rakenne

Koulutuksen sisällössä korostuvat digi- ja liiketoimintaosaamisen lisäksi monipuoliset työelämävalmiudet. Sisältönä mm.
· Asiakaslähtöinen liiketoiminta
· Tieto- ja viestintätekniset opinnot
· Myynti tai markkinointiviestintä
· Tuoteryhmätyöskentely, palvelumuotoilu ja projektinhallinta

Monta tapaa opiskella

Koulutus sisältää vuorovaikutteista lähi- ja etäopetusta sekä itsenäistä opiskelua. Pääpaino on työpaikalla tapahtuvassa oppimisessa. Koulutus aloitetaan teoriaopetuksella 1.9.-16.11.2021, jonka jälkeen siirrytään työssäoppimaan. Työssäoppimisaika on 17.11.2021-1.5.2022. Opiskelija hankkii työssäoppimispaikan itse heti opintojen alussa.

Koulutuksen alussa opiskelijalle laaditaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS).

Hakupalvelut

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
28.6. - 6.8.2021 (ma - pe)
puhelin klo 9 - 12
chat klo 13 - 15 

Tutkinnon perusteet

Katso ePerusteet

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä