Laajuus

Opintojen laajuus on 45 osaamispistettä. Koulutuksen suunniteltu kesto on n. 1 vuosi, henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti (HOKS).

Hakuaika

Jatkuva haku

Kenelle

Sinulla, jolla on jo suoritettuna Tekstiili- ja vaatetusalan perustutkinto, Tekstiili- ja muotialan perustutkinto tai Liiketoiminnan perustutkinto tai vastaavaa perusosaamista / työkokemusta, on mahdollisuus hakea Muodin alalla toimiminen, 45 osp koulutukseen.

Olet asiakaspalveluhenkinen, joustava ja ajan hermoilla elävä muodista kiinnostunut persoona, jolla on positiivinen ote elämään. Olet rohkea etsimään yhteistyökumppaneita erilaisiin tapahtumiin ja tekemään heidän kanssaan yhteistyötä muodin ilosanoman julistamisessa. Haluat oppia tuottamaan monipuolista, julkaisukelpoista esteettistä kuva-aineistoa ja tuotetietietoja markkinoinnin näkökulmasta erilaisten toimeksiantojen toteuttamiseksi. Saatat osallistua myös erilaisten tapahtumien järjestelyihin. Osaat työskennellä pitkäjänteisesti ja tavoitteellisesti yksin ja/ tai työryhmän jäsenenä.

Hakeutuminen

Haku koulutukseen on tällä hetkellä suljettu.

Kelpoisuusvaatimukset

Jatkuvan haun valintakriteereinä ovat:
• osallistuminen haastatteluun
• lisäkoulutustarve tai halu syventää osaamista

Etusija niille hakijoille, joilla on jo suoritettuna Tekstiili- ja muotialan perustutkinto, vastaavat perusopinnot tekstiili- ja vaatetusalalta tai liiketalouden alalta.

Hakemusten perusteella hakijat kutsutaan henkilökohtaiseen haastatteluun sähköpostilla.

Hakijat, joiden äidinkieli on muu kuin suomi tai kielitaitoa ei ole muuten voitu todentaa, kutsutaan kielikokeeseen. Lisätietoa kielitaidon arvioinnista: www.gradia.fi/kielikoe

Kuvaus

Koulutuksen aikana perehdyt pukeutumisen tyyleihin, trendeihin ja tuotemerkkeihin. Opiskelet visuaalista- ja markkinointiviestintää hyödyntäen erilaisia digitaalisia ohjelmia. Toimit vuorovaikutteisesti tekstiili- ja muotialan yritysten kanssa ja tutustut heidän tuotteisiin ja palveluihin. Toteutat asiakaslähtöisesti toimeksiantoja tapahtumajärjestelyissä ja / tai tuottamalla monipuolista julkaisukelpoista aineistoa tekstiili- ja muotialan tuotteista ja palveluista sekä niiden markkinoinnista ja viestinnästä. Osoitat ammatillista osaamistasi toimimalla tutkinnon osan ammattitaitovaatimusten mukaisesti.

Rakenne

Haettavissa oleva Tekstiili- ja muotialan perustutkinnon valinnainen tutkinnon osa:
• Muodin alalla toimiminen, 45 osp

Monta tapaa opiskella

Päätoiminen päiväopiskelu.

Kustannukset

Henkilökohtaisiin harjoitustöihin tulevat materiaalit on kustannettava itse.

Jatko-opintomahdollisuudet

Tekstiili- ja muotialan perustutkinto tai Tekstiili- ja vaatetusalan perustutkinto tai liiketoiminnan alan perustutkinto täydennettynä Muodin alalla toimimisen tutkinnon osan opinnoilla antaa hyvät valmiudet jatko-opintoihin mm. tekstiili- ja muotialan ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin tai -tutkintojen osiin, liiketoiminnan alan- tai taideteollisuusalan tutkintoihin tai tutkinnon osiin. Tutkinto antaa myös yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluun ja yliopistoon.

HAKUPALVELUT

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika ja chat
ma, ke, to klo 09–15
ti, pe klo 10–14

Paikkakunta

Jyväskylä