Laajuus

2 h

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu ammattikeittiön henkilöstölle tavoitteena vahvistaa
valmiuksia ravitsemuksellisesti laadukkaiden kasvisruokien suunnitteluun ja toteutukseen.
Koulutus järjestetään esim. yrityksen työntekijöille, 10-15 osallistujaa.

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on innostaa ja lisätä osaamista uudentyyppisten kasvisruokien valmistamiseen ammattikeittiöissä. Koulutuksessa tutustutaan uusimpien kasvisruoka raaka-aineiden käyttömahdollisuuksiin

Rakenne

Ruokailutottumusten muutos
Kasvisruokalajien uusimmat raaka-aineet ja käyttömahdollisuudet
Kasvisruokien ravitsemuksellinen laatu
Sesonginmukaiset kasvisruoat ruokalistasuunnittelussa
Tuotekehitys keittiön arjessa

Kustannukset

40 € (sisältää alv)

Peruutusehdot

Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

HAKUPALVELUT

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika
22.6.–31.7. ma–pe klo 09–12

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä

Koulutuksen osoite

Koulutukseen voi osallistua TEAMs verkkoympäristössä 12.1.2021 klo. 14.00 - 16.00 tai Gradian Priimuksen toimipisteessä, Taulumäentie 45 luokka A.237