Matkailu ja ruoka
Monipuolinen ja houkutteleva kasvisruoka
Laajuus
Aika
Hakuaika
Kenelle
Koulutus on tarkoitettu ammattikeittiön henkilöstölle tavoitteena vahvistaa
valmiuksia ravitsemuksellisesti laadukkaiden kasvisruokien suunnitteluun ja toteutukseen.
Koulutus järjestetään esim. yrityksen työntekijöille, 10-15 osallistujaa.
Kuvaus
Koulutuksen tavoitteena on innostaa ja lisätä osaamista uudentyyppisten kasvisruokien valmistamiseen ammattikeittiöissä. Koulutuksessa tutustutaan uusimpien kasvisruoka raaka-aineiden käyttömahdollisuuksiin.
Koulutus muodostuu 2 x 2 h kokonaisuudesta ja sisältää välitehtävän.
Koulutus toteutetaan, jos ilmoittautuneita on vähintään 10 osallistujaa.
Rakenne
Ruokailutottumusten muutos
Kasvisruokalajien uusimmat raaka-aineet ja käyttömahdollisuudet
Kasvisruokien ravitsemuksellinen laatu
Sesonginmukaiset kasvisruoat ruokalistasuunnittelussa
Tuotekehitys keittiön arjessa
Kustannukset
80 € (sisältää alv)
Peruutusehdot
Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.
Hakupalvelut
040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
ma, ke, to klo 9-12, 12.30-15, ti 10-12, 12.30-14, pe 9-12
Aika
Paikkakunta
Koulutuksen osoite
Aika: 09.03.2023, klo 14.00 - 16.00 Paikka: Teams-luento
Aika: 23.03.2023, klo 14.00 - 16.00 Paikka: Teams-luento