Laajuus

4 h

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu ammattikeittiön henkilöstölle tavoitteena vahvistaa

valmiuksia ravitsemuksellisesti laadukkaiden kasvisruokien suunnitteluun ja toteutukseen.

Koulutus järjestetään esim. yrityksen työntekijöille, 10-15 osallistujaa.

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on innostaa ja lisätä osaamista uudentyyppisten kasvisruokien valmistamiseen ammattikeittiöissä. Koulutuksessa tutustutaan uusimpien kasvisruoka raaka-aineiden käyttömahdollisuuksiin.

Koulutus muodostuu 2 x 2 h kokonaisuudesta ja sisältää välitehtävän.

Koulutus toteutetaan, jos ilmoittautuneita on vähintään 10 osallistujaa.

Rakenne

Ruokailutottumusten muutos

Kasvisruokalajien uusimmat raaka-aineet ja käyttömahdollisuudet

Kasvisruokien ravitsemuksellinen laatu

Sesonginmukaiset kasvisruoat ruokalistasuunnittelussa

Tuotekehitys keittiön arjessa

Kustannukset

80 € (sisältää alv)

Peruutusehdot

Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
ma, ke, to klo 9-12, 12.30-15, ti 10-12, 12.30-14, pe 9-12


 

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä

Koulutuksen osoite

Aika: 09.03.2023, klo 14.00 - 16.00 Paikka: Teams-luento
Aika: 23.03.2023, klo 14.00 - 16.00 Paikka: Teams-luento