Laajuus

24 h

Hakuaika

Jatkuva haku

Kenelle

Mielenterveyden häiriöt ja päihderiippuvuus -verkkokurssi ja LOVe PSYK” sisältää kaksi erillistä verkkokurssia. Kurssit on tarkoitettu terveydenhuollon ammattihenkilöille, jotka hoitavat työssään mielenterveys- ja päihdeongelmaisia henkilöitä. Kurssille osallistumisen edellytyksenä on voimassa oleva LOVe LOP-kurssin suoritus.

HUOM! Järjestelmämuutosten takia hakeutuminen ei ole mahdollista 1.6.2020. Haut aukeavat jälleen tiistaina 2.6.2020.

Kuvaus

LOVe PSYK-kurssi koostuu kolmesta teoriaosiosta ja lääkelaskuista. Tentissä on vain teoriaosio, lääkelaskut eivät kuulu tenttiin.

Mielenterveyden häiriöt ja päihderiippuvuus -verkkokurssi on erillinen kurssi Gradian Moodle-oppimisympäristössä. Näiden kurssien sisällöt ovat toisiaan täydentäviä.

Kurssin suoritus edellyttää kurssimateriaalien itsenäistä opiskelua, jonka jälkeen PSYK-tentti suoritetaan valvotusti Gradia Jyväskylän Kukkulan toimipisteessä (Keskussairaalantie 21). Tenttiä voi erikseen ilmoitettuina tenttipäivinä, jotka ilmoitetaan tarkemman ohjeistuksen yhteydessä.

Ilmoittautumisen jälkeen osallistujalle toimitetaan erilliset ohjeistukset molemmille kursseille. Tunnukset ovat voimassa 3 kuukautta. Mikäli kurssia ei saa suoritettua kolmessa kuukaudessa, on mahdollista ostaa lisäaikaa maksamalla 30 €/lisäkuukausi.

Monta tapaa opiskella

Lisätietoja voit kysyä:
Opettaja Katja Laitila katja.laitila@gradia.fi, puh. 040 341 6322

Opintosihteeri Katja Rantanen puh. 040 341 6417 katja.rantanen@gradia.fi (yleiset asiat mm. laskutus, lisäkuukausi)

Kustannukset

140,00 € (sisältää alv)

Peruutusehdot

Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

HAKUPALVELUT

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika
ma–to klo 10–15.30
pe ja aattopäivinä klo 10–14

Paikkakunta

Jyväskylä