Laajuus

8 h

Aika

Hakuaika

-

Kenelle

Turvallisuuspassikoulutus sopii hyvin kaikille matkailun, hotelli- ja ravintola-alan, liikunta- ja ulkoilupalveluiden, festivaalien, elämyspuistojen ja tapahtumien piirissä toimiville.

Jos olet Keski-Suomen TE-toimiston työnhakija, voit hakea koulutukseen työhallinnon internet-sivujen kautta koulutuksen tultua hakuun (https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/?searchPhrase=gradia&location…)
Valinnat koulutukseen tekee TE-toimisto.

Kuvaus

Matkailualan turvallisuuspassi Matupa on majoitus- ja ravitsemisalan, ohjelmapalvelualan ja rinnekeskusten työntekijöille suunnattu päivän kestävä vapaaehtoinen turvallisuuskoulutus. Se antaa työntekijöille perustiedot matkailun turvallisuusasioista ja innostaa omien turvallisuustaitojen kehittämiseen. Koulutus on Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (Spek) hallinnoima. Kokeen läpäisseet saavat kortin, joka on voimassa viisi vuotta.

Aika: 08.02.2022, klo 8.15-16.00
Paikka: A- rakennus Tiimiluokka MA.A2.205, Koulutie 19, Jämsänkoski

Rakenne

Koulutukseen kuuluvat seuraavat aihealueet:
Turvallisuuden merkitys matkailussa
Matkailun turvallisuuden erityispiirteet
Lait ja säännöt
Omatoiminen riskienhallinta
Eri toimialojen riskit
Toiminta hätätilanteessa
Kurssikoe

Kurssilaiset voivat tutustua koulutuksen aihepiireihin etukäteen lukemalla Matupa-oppikirjan Turisti turvassa – lyhyt oppimäärä.

Kustannukset

120,00 € (sisältää alv)

Peruutusehdot

Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
Ma, ke ja to klo 9–15, ti ja pe klo 10–14

Aika

Paikkakunta

Jämsä

Koulutuksen osoite

Aika: 08.02.2022, klo 8.15-16.00
Paikka: A- rakennus MA.A2.205 Tiimiluokka, Koulutie 19, Jämsänkoski