Laajuus

8 h

Aika

Hakuaika

-

Kenelle

Turvallisuuspassikoulutus sopii hyvin kaikille matkailun, hotelli- ja ravintola-alan, liikunta- ja ulkoilupalveluiden, festivaalien, elämyspuistojen ja tapahtumien piirissä toimiville.

Jos olet Keski-Suomen TE-toimiston työnhakija, voit hakea koulutukseen työhallinnon internet-sivujen kautta (https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/690195). Valinnat koulutukseen tekee TE-toimisto.

Ryhmäkoko 30 henkeä.

Kuvaus

Matkailualan turvallisuuspassi Matupa on majoitus- ja ravitsemisalan, ohjelmapalvelualan ja rinnekeskusten työntekijöille suunnattu päivän kestävä vapaaehtoinen turvallisuuskoulutus. Se antaa työntekijöille perustiedot matkailun turvallisuusasioista ja innostaa omien turvallisuustaitojen kehittämiseen. Koulutus on Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (Spek) hallinnoima. Kokeen läpäisseet saavat kortin, joka on voimassa viisi vuotta.

Rakenne

Kurssilaiset tutustuvat koulutuksen aihepiireihin etukäteen lukemalla Matupa-oppikirjan Turisti turvassa – lyhyt oppimäärä.
Koulutukseen kuuluvat seuraavat aihealueet:
Turvallisuuden merkitys matkailussa
Matkailun turvallisuuden erityispiirteet
Lait ja säännöt
Omatoiminen riskienhallinta
Eri toimialojen riskit
Toiminta hätätilanteessa
Kurssikoe

Kustannukset

120,00 € (sisältää alv)

Peruutusehdot

Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

HAKUPALVELUT

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika
ma–to klo 10–15.30
pe ja aattopäivinä klo 10–14

Aika

Paikkakunta

Jämsä

Koulutuksen osoite

Aika: 28.04.2020, klo 8.15-16.00
Paikka: Koulutie 19 Jämsänkoski, A-rakennus luokka MA.A2.205, Tiimiluokka