Laajuus

Koulutus kestää n. 14 kk, koulutuksen laajuus on 150 op.

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalan esimiehille, esimiesten varahenkilöille ja työpareille sekä esimiestyöhön aikoville.

Lähiesimiestyön ammattitutkinnon aloittaminen on myös mahdollista yksilöllisen suunnitelman mukaan. Katso lisätietoja www.gradia.fi/lahiesimiestyon-ammattitutkinto/l16932

Hakeutuminen

Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä kelpoisuuden täyttyessä.

Kelpoisuusvaatimukset

Toimit lähiesimiehenä tai olet siirtymässä esimiestehtäviin. Pääset tekemään nykyisessä työssäsi tutkinnon vaatimia esimiestehtäviä.

Hakijat, joiden äidinkieli ei ole suomi ja jotka eivät ole toimittaneet riittävää todistusta kielitaidostaan, kutsutaan kielikokeeseen. Lisätietoa kielitaidon arvioinnista: www.gradia.fi/kielikoe.

Kuvaus

Tutkinnon suoritettuasi saat monipuolisen osaamisen esimiestyöstä ja verkostoidut sosiaali- ja terveysalan esimiesten kanssa.

Opinnot nivoutuvat joustavasti arjen esimiestyöhön ja tukevat lähiesimiehiä tänä haasteellisena aikakautena.

Opiskelutovereiden kanssa jaat arjen lähiesimiestyön haasteita, opit muilta ja peilaat oppimaasi yhdessä toisten kanssa.

Rakenne

Tutkinto koostuu yhdestä pakollisesta ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta.

Pakollinen tutkinnon osa
• Lähiesimiehenä toimiminen

Valinnaiset tutkinnon osat, joista valitaan kaksi
• Asiakassuhteiden hoito
• Toiminnan kannattavuus
• Henkilöstötyö
• Kehittämissuunnitelma

Monta tapaa opiskella

Koulutus sisältää 12 lähiopetuspäivää, noin 1 päivä kerran kuussa ja se toteutetaan monimuotokoulutuksena, joka sisältää sekä lähi- että etäopetusta. Koulutukseen sisältyy ennakko- ja välitehtäviä sekä yksi kokoava tehtävä.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksena. Oppisopimuskoulutus edellyttää aina työsuhdetta tai yrittäjyyttä, ja sen voi aloittaa joustavasti. Lisätietoja www.gradia.fi/oppisopimuskoulutus/l17387. Jos sinulla on mahdollisuus opiskella oppisopimuksella, otathan yhteyttä suoraan työelämäkoordinaattoriin: Anna Taipale p. 040 341 5195. Omaehtoisesta koulutuksesta lisätietoja antavat Jyrki Veistämö, p. 040 341 6438 ja Tommi Seikkula, p. 040 341 5080. Sähköpostit muodossa etunimi.sukunimi@gradia.fi.

Tavoitteellisen urheilun ja opiskelun pystyy yhdistämään Gradiassa: www.gradia.fi/oppimaan/urheilijana-gradiassa.

Gradian opiskelijana voit tehdä myös Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston opintoja. EduFutura Jyväskylä tarjoaa opiskelijoille monipuoliset mahdollisuudet joustaviin opintopolkuihin ja ristiinopiskeluun. Lisätietoa: https://edufutura.fi/

Kustannukset

Koulutusmaksu 600 €. Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Jatko-opintomahdollisuudet

Gradian esimiesvalmennuksissa voit kehittää osaamistasi myöskin koulutuksesi jälkeen esim. suorittamalla Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
Ma, ke ja to klo 9–15, ti ja pe klo 10–14

Tutkinnon perusteet

Katso ePerusteet

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä