Laajuus

Koulutus kestää n. 14 kk, koulutuksen laajuus on 150 op.

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalan esimiehille, esimiesten varahenkilöille ja työpareille sekä esimiestyöhön aikoville.

Lähiesimiestyön ammattitutkinnon aloittaminen on myös mahdollista yksilöllisen suunnitelman mukaan. Katso lisätietoja www.gradia.fi/lahiesimiestyon-ammattitutkinto/l16932

Hakeutuminen

Huom! Hakuaikaa jatkettu 31.8.2022 asti.

Koulutus alkaa syksyllä 2022, viikolla 39. Koulutuksen aloituspäivä tarkentuu lähempänä.

Kelpoisuusvaatimukset

Toimit lähiesimiehenä tai olet siirtymässä esimiestehtäviin. Pääset tekemään nykyisessä työssäsi tutkinnon vaatimia esimiestehtäviä.

Hakijat, joiden äidinkieli ei ole suomi ja jotka eivät ole toimittaneet riittävää todistusta kielitaidostaan, kutsutaan kielikokeeseen. Lisätietoa kielitaidon arvioinnista: www.gradia.fi/kielikoe.

Kuvaus

Tutkinnon suoritettuasi saat monipuolisen osaamisen esimiestyöstä ja verkostoidut sosiaali- ja terveysalan esimiesten kanssa.

Opinnot nivoutuvat joustavasti arjen esimiestyöhön ja tukevat lähiesimiehiä tänä haasteellisena aikakautena.

Opiskelutovereiden kanssa jaat arjen lähiesimiestyön haasteita, opit muilta ja peilaat oppimaasi yhdessä toisten kanssa.

Rakenne

Tutkinto koostuu yhdestä pakollisesta ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta.

Pakollinen tutkinnon osa
• Lähiesimiehenä toimiminen

Valinnaiset tutkinnon osat, joista valitaan kaksi
• Asiakassuhteiden hoito
• Toiminnan kannattavuus
• Henkilöstötyö
• Kehittämissuunnitelma

Monta tapaa opiskella

Koulutus sisältää 12 lähiopetuspäivää, noin 1 päivä kerran kuussa ja se toteutetaan monimuotokoulutuksena, joka sisältää sekä lähi- että etäopetusta. Koulutukseen sisältyy ennakko- ja välitehtäviä sekä yksi kokoava tehtävä.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksena. Oppisopimuskoulutus edellyttää aina työsuhdetta tai yrittäjyyttä, ja sen voi aloittaa joustavasti. Lisätietoja www.gradia.fi/oppisopimuskoulutus/l17387. Jos sinulla on mahdollisuus opiskella oppisopimuksella, otathan yhteyttä suoraan työelämäkoordinaattoriin: Anna Taipale, p. 040 341 5195 tai sähköpostilla anna.taipale(a)gradia.fi.

Tavoitteellisen urheilun ja opiskelun pystyy yhdistämään Gradiassa: www.gradia.fi/oppimaan/urheilijana-gradiassa.

Gradian opiskelijana voit tehdä myös Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston opintoja. EduFutura Jyväskylä tarjoaa opiskelijoille monipuoliset mahdollisuudet joustaviin opintopolkuihin ja ristiinopiskeluun. Lisätietoa: https://edufutura.fi/

Kustannukset

Opiskelijamaksu on 390€. Yksittäisen tutkinnon osan hinta on 190€. Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Jatko-opintomahdollisuudet

Gradian esimiesvalmennuksissa voit kehittää osaamistasi myöskin koulutuksesi jälkeen esim. suorittamalla Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
26.6.-29.7. ma-pe:
puhelin klo 9 - 12, chat klo 13 - 15


 

Tutkinnon perusteet

Katso ePerusteet

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä