Laajuus

24 h

Aika

-

Hakuaika

Jatkuva haku

Kenelle

"Lääkelaskennan perusteiden verkkokurssi ja MiniLOP”-koulutus sisältää kaksi erillistä verkkokurssia. Kurssit on tarkoitettu lääkehoitoon kouluttamattomille henkilöille, jotka toteuttavat lääkehoitoa rajatusti.

Kuvaus

MiniLOP -kurssi jakaantuu kahteen osioon: Lääkehoidon perusteet ja toteuttaminen sekä lääkelaskut. Lääkelaskennan perusteiden verkkokurssi on Optima-ympäristössä.

MiniLOP-kurssin suorittavat henkilöt joutuvat usein työssään käyttämään myös lääkelaskutaitoja. Laskemista voidaan tarvita esimerkiksi selvitettäessä
- kuinka paljon potilas on saanut lääkettä ottamistaan tableteista
- kuinka paljon potilas saa lääkeainetta ottamastaan oraaliliuoksesta
- potilaan tarvitsemien tablettien määrää
- kuinka pitkäksi aikaa silmätippapullo riittää
- paljonko potilaalle voidaan antaa insuliinia

Lääkelaskennan perusteiden verkkokurssilla opiskelu tapahtuu itsenäisesti, mutta ohjatusti: tehtävänannon jälkeen opetusvideon voi pysäyttää (Pause) ja ratkaista tehtävän itse. Sen jälkeen voi jatkaa ja katsoa malliratkaisun. Tehtävät on valittu siten, että lääkelaskennan perusteiden verkkokurssi antaa valmiudet suorittaa MiniLOP-kurssin lääkelaskennan tentin.

Kurssin suoritus edellyttää kurssimateriaalien itsenäistä opiskelua, jonka jälkeen tehdään valvotusti Gradian tiloissa lääkehoidon teoria- ja lääkelaskutentit. Kurssin hyväksyttyyn suoritukseen vaaditaan molempien osioiden tekeminen hyväksytysti.

Tentti suoritetaan valvotusti Gradia Jyväskylän Viitaniementie 1 A:n tai Keuruun toimipisteessä. Tenttiä voit erikseen ilmoitettuina tenttipäivinä, jotka ilmoitetaan tarkemman ohjeistuksen yhteydessä. Heinäkuussa ei ole tenttimahdollisuuksia.

Rakenne

Ilmoittautumisen jälkeen sinulle toimitetaan erilliset tunnukset sekä Lääkelaskennan perusteiden verkkokurssille että MiniLOP-verkkokurssille. Tunnuksesi on voimassa 3 kuukautta. Mikäli et saa suoritettua kurssia kolmessa kuukaudessa, saat lisäaikaa suorittamiseen maksamalla 30 € / lisäkuukausi.

Monta tapaa opiskella

Lisätietoja saat opettaja Katja Laitilalta, katja.laitila@gradia.fi tai puh. 040 341 6322.

Kustannukset

130,00 € (sisältää alv)

Peruutusehdot

Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

HAKUPALVELUT

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika
ma–to klo 10–15.30
pe ja aattopäivinä klo 10–14

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä