Laajuus

24 h

Hakuaika

Jatkuva haku

Kenelle

Lääkelaskennan perusteiden verkkokurssi ja MiniLOP -koulutus sisältää kaksi erillistä verkkokurssia. Kurssit on tarkoitettu lääkehoitoon kouluttamattomille henkilöille, jotka toteuttavat lääkehoitoa rajatusti.

Kuvaus

MiniLOP -kurssi jakaantuu kahteen osioon: Lääkehoidon perusteet ja toteuttaminen sekä lääkelaskut. Lääkelaskennan perusteiden verkkokurssi on Optima-ympäristössä.

MiniLOP-kurssin suorittavat henkilöt joutuvat usein työssään käyttämään myös lääkelaskutaitoja. Laskemista voidaan tarvita esimerkiksi selvitettäessä
- kuinka paljon potilas on saanut lääkettä ottamistaan tableteista
- kuinka paljon potilas saa lääkeainetta ottamastaan oraaliliuoksesta
- potilaan tarvitsemien tablettien määrää
- kuinka pitkäksi aikaa silmätippapullo riittää
- paljonko potilaalle voidaan antaa insuliinia

Lääkelaskennan perusteiden verkkokurssilla opiskelu tapahtuu itsenäisesti, mutta ohjatusti: tehtävänannon jälkeen opetusvideon voi pysäyttää (Pause) ja ratkaista tehtävän itse. Sen jälkeen voi jatkaa ja katsoa malliratkaisun. Tehtävät on valittu siten, että lääkelaskennan perusteiden verkkokurssi antaa valmiudet suorittaa MiniLOP-kurssin lääkelaskennan tentin.

Kurssin suoritus edellyttää kurssimateriaalien itsenäistä opiskelua, jonka jälkeen tehdään valvotusti Gradian tiloissa lääkehoidon teoria- ja lääkelaskutentit. Kurssin hyväksyttyyn suoritukseen vaaditaan molempien osioiden tekeminen hyväksytysti.

Tentti suoritetaan valvotusti Gradia Jyväskylän Kukkulan toimipisteessä (Keskussairaalantie 21) tai Keuruun toimipisteessä. Tenttiä voit erikseen ilmoitettuina tenttipäivinä, jotka ilmoitetaan tarkemman ohjeistuksen yhteydessä. Heinäkuussa ei ole tenttimahdollisuuksia.

Rakenne

Ilmoittautumisen jälkeen sinulle toimitetaan erilliset tunnukset sekä Lääkelaskennan perusteiden verkkokurssille että MiniLOP-verkkokurssille. Tunnuksesi on voimassa 3 kuukautta. Mikäli et saa suoritettua kurssia kolmessa kuukaudessa, saat lisäaikaa suorittamiseen maksamalla 30 € / lisäkuukausi.

Huomioitavaa: kesäaikana voit ilmoittautua verkkokurssille 6.6.2021 saakka. Ilmoittautuminen kurssille on suljettu 7.6.2021-8.8.2021 välisen ajan.

Monta tapaa opiskella

Lisätietoja saat opettaja Katja Laitilalta, katja.laitila@gradia.fi tai puh. 040 341 6322.

Kustannukset

130,00 € (sisältää alv)

Peruutusehdot

Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

Hakupalvelut

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika ja chat
ma, ke, to klo 09–15
ti, pe klo 10–14

Paikkakunta

Jyväskylä

Koulutuksen osoite

Tentti suoritetaan valvotusti Gradia Jyväskylän Kukkulan toimipisteessä. Tenttiä voi erikseen ilmoitettuina tenttipäivinä, jotka ilmoitetaan tarkemman ohjeistuksen yhteydessä.