Laajuus

20 h

Hakuaika

Jatkuva haku

Kenelle

Lääkelaskennan jatko -verkkokurssi on tarkoitettu lähinnä laillistetuille terveydenhuollon ammattihenkilöille eli sairaanhoitajille, kätilöille, terveydenhoitajille, ensihoitajille (AMK-koulutuspohja) tai vastaavassa asemassa työskenteleville, jotka tarvitsevat lääkelaskennan jatkokurssin opetusta/kertausta.

Aihealueet käydään läpi perusteellisesti teoriaopetuksen ja tyypillisten mallitehtävien kautta. Jokaisesta tehtävästä on malliratkaisu ja vastaus.

Kuvaus

Lääkelaskennan jatko -verkkokurssilla opiskelu tapahtuu itsenäisesti mutta kuitenkin ohjatusti: tehtävänannon jälkeen opetusvideon voi pysäyttää (Pause) ja ratkaista tehtävän itse. Sen jälkeen voi jatkaa ja katsoa malliratkaisun.

Tehtävät on valittu siten, että verkkokurssi antaa hyvät valmiudet suorittaa työelämässä (hoitoalalla) yleisesti vaadittava LOVe-IV -lääkelaskentatentti (IV = intravenoosinen eli laskimonsisäinen lääkehoito).

Ilmoittautumisen jälkeen sinulle toimitetaan Lääkelaskennan jatko -verkkokurssin tunnuksesi, joka on voimassa 3 kuukautta. Mikäli et saa suoritettua kurssia kolmessa kuukaudessa, saat lisäaikaa suorittamiseen maksamalla 30 € / lisäkuukausi.

Huomioitavaa: kesäaikana voit ilmoittautua verkkokurssille 6.6.2021 saakka. Ilmoittautuminen kurssille on suljettu 7.6.2021-8.8.2021 välisen ajan.

Opettaja Katja Laitila katja.laitila@gradia.fi, puh. 040 341 6322 (LOVe IV, suonensisäinen lääkehoito)
Opintosihteeri Katja Rantanen puh. 040 341 6417 katja.rantanen@gradia.fi (yleiset asiat mm. laskutus, lisäkuukausi)
Opettaja Marko Vuorinen, puh. 040 341 6201, marko.vuorinen@gradia.fi (lääkelaskenta)
Opettaja Jaana Tolonen jaana.tolonen@gradia.fi, puh. 040 341 6347 (LOVe LOP, lääkehoidon perusteet)

Rakenne

Lääkelaskennan jatko -verkkokurssin sisältö jakautuu seuraaviin aihekokonaisuuksiin:

1. Prosentuaalinen pitoisuus
2. Liuosten valmistaminen
3. Liuosten laimentaminen
4. Tiputusnopeus

Kustannukset

95,00 € (sisältää 24 % alv).

Peruutusehdot

Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

Hakupalvelut

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika ja chat
ma, ke, to klo 09–15
ti, pe klo 10–14

Paikkakunta

Jyväskylä