Laajuus

80 työpäivää

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutuksen kohderyhmänä ovat rakennusalasta kiinnostuneet ja alalle soveltuvat motivoituneet työttömät tai työttömyysuhan alaiset työnhakijat, joilla on jo jonkin verran kokemusta rakentamisesta. Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet märkätilojen ja saunaosastojen saneerauksiin työmaan aloituksesta sen loppusiivoukseen.

Hakeutuminen

Koulutus on työvoimakoulutusta. Koulutukseen haetaan TE-palveluiden internet-sivujen kautta. Pääset TE-palveluiden sivuille alla olevan hakupainikkeen kautta. Valinnat koulutukseen tekee TE-toimisto.

Kelpoisuusvaatimukset

Suoritettu rakennusalan perus- tai ammattitutkinto, tai jokin niiden osa, katsotaan haussa eduksi.

Kuvaus

Koulutus käsittää pölynhallinnan, alipaineistukset, purku/pohjatyöt, märkätilojen vedeneristyksen, laatoituksen ja saumauksen.

Rakenne

Koulutus alkaa lähijaksolla, jolloin suoritetaan työturvallisuuskortti, tulityökortti sekä ensiapukoulutus. Lisäksi teoriajaksolla käsitellään työturvallisuutta sekä paneudutaan märkätilan saneeraustyön eri työvaiheisiin. Teoriajakson jälkeen on kolmen viikon laatoitus- ja vedeneristysharjoitukset, jotka tehdään oppilaitoksen työsalissa. Opiskelijan on mahdollista suorittaa märkätilan henkilösertifioinnin mukainen koulutus ja näyttö.

Oppilaitoksen tiloissa tapahtuvan opiskelun lisäksi opintoihin liittyy työssäoppimista alan yrityksissä.

Hakupalvelut

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika ja chat
ma, ke, to klo 09–15
ti, pe klo 10–14

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä