Laajuus

24 päivää

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa. Tavoitteena koulutuksessa on selvittää kuljetusalan työntekijän mahdollisuus työllistyä sekä laatia jatkosuunnitelma ja suorittaa kuljetusalan ammattipätevyyden jatkokoulutuspäiviä työllistymismahdollisuuksien parantamiseksi.

Kohderyhmänä ovat kuljetusalan työnhakijat eli henkilöt, jotka ovat jo aiemmin toimineet kuljetusalan tehtävissä ja tarvitsevat alaan liittyvää päivitystä voidakseen palata tai jatkaa kuljetusalan työssä. Pääsyvaatimuksena koulutukseen on voimassa oleva ajo-oikeus C, D tai CE -luokkaan. Tässä koulutuksessa ei voi korottaa ajokorttiluokkaa.

Hakeutuminen

Koulutukseen haetaan TE-palvelujen kautta. Ilmoittautumispainike vie sinut TE-palvelujen sivulle. Valinnat koulutukseen tekee TE-toimisto.

Kuvaus

Koulutuksen kokonaiskesto on 24 päivää.
Koulutuksessa osa opiskelupäivistä on Gradian Jyväskylän toimipisteessä (Viitaniementie 1) ja osa on Lievestuoreen toimipisteessä (Ajoneuvontie 21), joka sijaitsee noin 25 kilometrin päässä Jyväskylästä.

Rakenne

Koulutuksen sisältönä on:
- työnhakuvalmennus
- kuljetusalan ammattitaitoa syventävää tai täydentävää koulutusta
- ajoneuvon käsittelyyn liittyvää koulutusta
- tutustumiskäynti alan yrityksessä
- jatkosuunnitelman laadinta
- kuljetusalan ammattipätevyyden jatkokoulutuspäiviä (5 päivää)

Koulutuspäivät alkavat klo 8.15.

Kustannukset

Viranomaisten edellyttämiin lupiin/kortteihin liittyvät viranomaismaksut opiskelija maksaa itse. Ammattipätevyyspäivän rekisteröimismaksu on 11 eur / päivä. Jotta ammattipätevyyden saa voimaan, tulee olla viisi Traficomin järjestelmään rekisteröityä jatkokoulutuspäivää.

HAKUPALVELUT

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika ja chat
ma, ke, to klo 09–15
ti, pe klo 10–14

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä