Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Työvoimakoulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille TE-toimiston ja kuntakokeilujen työnhakijoille, joiden työnhaku on voimassa. Kohderyhmänä ovat ajoneuvonkuljettajat, jotka tarvitsevat koulutusta lain vaatiman ammattipätevyyden säilyttämiseksi.

Hakeutuminen

Koulutukseen haetaan TE-palvelujen kautta. Ilmoittautumispainike vie sinut TE-palvelujen sivulle. Valinnat koulutukseen tekee TE-toimisto.

Kuvaus

Koulutuksen kokonaiskesto on 6 päivää. Koulutus sisältää yhden päivän työnhakuvalmennusta ja viisi päivää ammatillisia aiheita. Ammatillisten aiheiden päivät toteutetaan Traficomin hyväksymällä ammattipätevyysdirektiivin jatkokoulutuspäiväohjelmalla, joten niistä on mahdollista rekisteröidä ammattipätevyysdirektiivin mukainen jatkokoulutuspäivä.

Toteutus: 8. - 15.12.2021, Gradia, Viitaniementie 1A, Jyväskylä

Rakenne

Koulutuksen sisältönä on:
- Työnhakuvalmennus
- Työturvallisuuskorttikoulutus
- Trukinkäytön turvallisuuskoulutus
- Ensiapukoulutus
- Ajo- ja lepoaika-asetus ja piirturit
- Ennakoiva ajaminen

Koulupäivät alkavat klo 8.15.

Kustannukset

Viranomaisten edellyttämiin lupiin/kortteihin liittyvät viranomaismaksut opiskelija maksaa itse. Ammattipätevyyspäivän rekisteröimismaksu on 11 eur / päivä. Jotta ammattipätevyyden saa voimaan, tulee olla viisi Traficomin järjestelmään rekisteröityä jatkokoulutuspäivää.

Hakupalvelut

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
28.6. - 6.8.2021 (ma - pe)
puhelin klo 9 - 12
chat klo 13 - 15 

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä