Koulutukset ohjevideon tekstivastine

Tietoa eri koulutusvaihtoehdoista löydät useampaakin eri reittiä.

Jos sinulla on jo tiedossa koulutus tai tutkinto, johon haluat hakea, löydät sen tiedot esimerkiksi hakutoiminnon avulla.

Kirjoita hakusanaksi tutkinnon nimi tai koulutuksen nimi. Valitse kategoriaksi Koulutus, jolloin saat listalle näkyviin kaikki ne koulutukset joihin hakusanasi liittyy.

Koulutuksen nimeä klikkaamalla pääset tutustumaan koulutuksen tietoihin tarkemmin. Täältä löydät tiedot esimerkiksi koulutuksen hakuajasta sekä koulutuksen aloitusajasta. Kun haku koulutukseen on auki, pääset tekemään hakemuksen sivun alareunassa olevan Hae koulutukseen -painikkeen kautta.

Jos sinulla on jo tiedossa teema tai aihealue, joka sinua kiinnostaa, voit tutustua koulutuksiin niin sanotun koulutuskarusellin kautta. Siellä koulutuksen on jaoteltu teemoittain ja aihealueittain ryhmiin.  Voit tutustua esimerkiksi sähköön ja turvallisuuteen, rakentamiseen ja tuotantoon tai metsään ja puutarhaan liittyviin koulutuksiin. Täällä koulutuksen on ryhmitelty vielä sen mukaan, onko kyseessä alan perustutkinto, ammatti- tai erikoisammattitutkinto tai kenties lyhyempi koulutus.

Löydät nettisivuilta tietoa myös niistä työvoimakoulutuksista, joita Gradia järjestää.

Myös täällä pääset tutustumaan koulutuksen tietoihin koulutuksen nimeä klikkaamalla.

Voit tutustua koulutusvaihtoehtoihin myös niin sanotun Haluan oppimaan -reitin kautta. Tänne olemme koonneet avuksesi muutamia lähtötilanteita, joiden kautta pääset tutustumaan eri koulutuksiin. Valitse niistä itsellesi sopivin.

Jos sinulla on kysyttävää hakeutumisesta tai koulutuksista, voit ottaa yhteyttä Gradian hakupalveluihin. Palvelemme sinua puhelimitse ja chatissa palveluaikoina. Meidät tavoitat myös sähköpostitse