Laajuus

Koulutuksen kesto on noin 1,5 kuukautta.

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhanalaisille työnhakijoille ja soveltuu kaikille, joilla on kiinnostusta teknologia-alan työtehtäviin ja halua työskennellä myös vuorotyössä.

Hakeutuminen

Koulutus on työvoimakoulutusta. Koulutukseen haetaan TE-palveluiden internet-sivujen kautta. Pääset TE-palveluiden sivuille alla olevan hakupainikkeen kautta. Valinnat koulutukseen tekee TE-toimisto.

Kelpoisuusvaatimukset

Alan työtehtävissä työskentelyssä on eduksi tiimityötaidot ongelmanratkaisukyky, tarkkuus sekä pitkäjänteisyys ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Kuvaus

Oletko miettinyt hakeutumista uudelle alalle, etsitkö uutta työtä ja polkua työelämään ? Keski-Suomen alueella kone- ja tuotantotekniikka-alan yrityksiin tarvitaan uusia osaajia ja työllistymismahdollisuudet alan työtehtäviin ovat osaajilla hyvät. Koulutuksen tavoitteena on tehdä tutuksi metalliteollisuuden työllistymismahdollisuuksia ja perehdyttää sinut alan ammatteihin sekä tutustuttaa koulutusmahdollisuuksiin.

Rakenne

Koulutuksen sisältö:
- Alan teoriaopinnot ja ICT-valmiudet (5 pv)
- Hitsaus- ja levytyöt (5 pv)
- Koneistustyöt (5 pv)
- Asennustyöt (5 pv)
- Työssäoppiminen (15 pv)

Monta tapaa opiskella

Koulutus koostuu lähiopinnoista ja työssäoppimisesta. Koulutuksen aikana opiskelijalla on mahdollisuus suorittaa toimialalla vaadittavia lupa- ja korttikoulutuksia. Koulutuksen kohderyhmänä on ensisijaisesti TE-toimiston tai työllisyyden kuntakokeiluiden työttömät tai työttömyysuhan alaiset henkilöt.

Lisätietoja:
Vesa Veckman
puh.040 341 5245
vesa.veckman@gradia.fi

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
ma, ke ja to klo 9-12, 12.30-15 sekä ti ja pe klo 10-12, 12.30-14


 

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä