Laajuus

RekryKoulutuksen kesto on n. 5,5 kuukautta sisältäen teoriaopintoja sekä työssäoppimista.

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Kouluttaudu ja työllisty komposiittiosaajaksi Patrialle! Kasvavan liiketoimintamme tueksi etsimme nyt Jämsän Halliin uusia osaajia työskentelemään ilma-alusten komposiittirakenteiden parissa. Patrialla teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä!

Tulevaisuuden komposiittiosaajilta toivomme tiimityöskentelytaitoja sekä reipasta otetta työntekoon. Työnkuvaan kuuluvat ilma-alusten komposiittirakenteiden vaativat laminointi- ja kokoonpanotyöt. Työ on tarkoin ohjeistettua ja työskentelyolosuhteet ovat puhtaat ja kontrolloidut. Työtä tehdään muutaman henkilön tiimeissä ja tulevaisuudessa toivomme valmiutta myös mahdolliseen 2-vuorotyöhön. Koulutuksen aikaisen työssäoppimisen sekä tulevan työn suorituspaikka on Hallin yksikössä, joka sijaitsee n. 22 kilometrin päässä Jämsän keskustasta.

Aikaisempi kokemus esimerkiksi kokoonpanoteollisuudesta voi olla eduksi, mutta ennen kaikkea haemme hyvän asenteen omaavia tekijöitä, joilla on halu oppia uutta ja kehittyä yhdessä muiden patrialaisten kanssa. Voit siis olla jo alan kokenut konkari, alanvaihtaja tai urasi alkutaipaleella oleva, me koulutamme sinut osaajaksi muiden ammattilaisten joukkoon!

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille, lomautetuille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, joiden työnhaku on voimassa TE-palveluissa. Voit hakea koulutukseen myös, mikäli työskentelet määräaikaisessa tai osa-aikaisessa työsuhteessa ja haet kokoaikatyötä.

Rakenne

TEORIAKOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

· Komposiittimateriaalien ymmärrys
· Materiaalitekniikka
· CNC koneistus ja leikkaus
· Vesileikkaus
· Viimeistely

RekryKoulutuksen hyväksyttävästi suorittaneet ja yritykseen sekä työtehtäviin soveltuvuutensa osoittaneet työllistyvät Patrian palvelukseen. Jättämällä hakemuksen RekryKoulutukseen, hyväksyt sähköpostiosoitteesi luovutuksen työnantajalle soveltuvuustestien toimittamista varten. Soveltuvuustestien lisäksi hakuprosessiin kuuluvat yksilö- sekä ryhmähaastattelut, huumausainetesti sekä suppea turvallisuusselvitys.

YRITYSESITTELY

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu elinkaaren tukipalvelujen, lentokoulutuksen ja teknologiaratkaisujen tuottaja. Patria tarjoaa kaluston käytettävyyttä ja suorituskyvyn jatkuvaa kehittämistä sekä tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmien tuotteita ja palveluita ilmailu- ja puolustusalan toimijoille. Patrian missiona on olla asiakkailleen tae toimintavarmuudesta, ja visiona on olla ykköskumppani kriittisissä toiminnoissa maalla, merellä ja ilmassa.

Tutustu lisää: https://www.patriagroup.com/fi

Tule etäyhteyksin toteutettavaan TE-Live -infotilaisuuteen heinäkuussa 19.7.2022 klo 13.30-15 kuulemaan lisää avoinna olevista työtehtävistä sekä Patriasta työnantajana. Tilaisuuteen pääset osallistumaan seuraavan linkin kautta: (LINKKI LISÄTÄÄN TÄHÄN MYÖHEMMIN)

LISÄTIEDOT
Patria Oyj: Sisko Halonen, p. 040 869 3591, sisko.halonen@patriagroup.com
Gradia: Tapani Koukkari, p. 040 341 4485, tapani.koukkari@gradia.fi
Keski-Suomen TE-toimisto: Yritysasiantuntija Teija Kunnari, p. 0295046102, teija.kunnari@te-toimisto.fi

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
ma, ke ja to klo 9-12, 12.30-15 sekä ti ja pe klo 10-12, 12.30-14


 

Aika

-

Paikkakunta

Jämsä