Matkailu ja ruoka
Keittiötyöhön ravintola- ja catering-alalle
Laajuus
Aika
Hakuaika
Kenelle
Koulutus sopii työttömille ja työttömyysuhanalaisille ravintola- ja catering-alan työhön hakeutuville henkilöille tai soveltuvilta koulutusaloilta valmistuneille tai muuten alasta kiinnostuneille hakijoille.
Koulutuksen kohderyhmänä ovat ravintola- ja catering-alasta kiinnostuneet, alalle sopivat henkilöt.
Hakeutuminen
Koulutus on työvoimakoulutusta. Koulutukseen haetaan TE-palveluiden internet-sivujen kautta. Pääset TE-palveluiden sivuille alla olevan hakupainikkeen kautta. Valinnat koulutukseen tekee TE-toimisto.
Kuvaus
Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijoille valmiudet toimia ravitsemisalalla avustavissa tehtävissä keittiötyössä. Sisältö vastaa Ravitsemis- ja catering-alan perustutkinnon Ravitsemispalveluissa toimiminen tutkinnon osan sisältöä.
Rakenne
Koulutuksen sisältö:
• Keittiötyö
• Elintarviketieto
• Erityisruokavaliot
• Ruuanvalmistus
• Puhtaanapito
• Ravitsemus
• Kestävä toimintatapa ammattikeittiössä
• Asiakaspalvelu
• Tieto- ja viestintätekniikka
• Työssäoppiminen ammattikeittiössä.
Koulutuksen aikana suoritetaan 1 - 2 lupa- ja korttikoulutusta.
Monta tapaa opiskella
Koulutus on monimuotokoulutusta, sisältäen keittiöopetusta, verkko- ja itsenäistä opiskelua sekä työpaikoilla tapahtuvaa oppimista.
Hakupalvelut
040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
ma, ke, to klo 9-12, 12.30-15, ti 10-12, 12.30-14, pe 9-12