Laajuus

Koulutuksen kesto on 60 päivää.

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus sopii työttömille ja työttömyysuhanalaisille ravintola- ja catering-alan työhön hakeutuville henkilöille tai soveltuvilta koulutusaloilta valmistuneille tai muuten alasta kiinnostuneille hakijoille.
Koulutuksen kohderyhmänä ovat ravintola- ja catering-alasta kiinnostuneet, alalle sopivat henkilöt.

Hakeutuminen

Koulutus on työvoimakoulutusta. Koulutukseen haetaan TE-palveluiden internet-sivujen kautta. Pääset TE-palveluiden sivuille alla olevan hakupainikkeen kautta. Valinnat koulutukseen tekee TE-toimisto.

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijoille valmiudet toimia ravitsemisalalla avustavissa tehtävissä keittiötyössä. Sisältö vastaa Ravitsemis- ja catering-alan perustutkinnon Ravitsemispalveluissa toimiminen tutkinnon osan sisältöä.

Rakenne

Koulutuksen sisältö:
• Keittiötyö
• Elintarviketieto
• Erityisruokavaliot
• Ruuanvalmistus
• Puhtaanapito
• Ravitsemus
• Kestävä toimintatapa ammattikeittiössä
• Asiakaspalvelu
• Tieto- ja viestintätekniikka
• Työssäoppiminen ammattikeittiössä.

Koulutuksen aikana suoritetaan 1 - 2 lupa- ja korttikoulutusta.

Monta tapaa opiskella

Koulutus on monimuotokoulutusta, sisältäen keittiöopetusta, verkko- ja itsenäistä opiskelua sekä työpaikoilla tapahtuvaa oppimista.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
ma, ke, to klo 9-12, 12.30-15, ti 10-12, 12.30-14, pe 9-12


 

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä