Laajuus

Koulutuksen kesto on noin 2,5 kuukautta.

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus sopii työttömille ja työttömyysuhanalaisille ravintola- ja catering-alan työhön hakeutuville henkilöille, soveltuvilta koulutusaloilta valmistuneille tai muuten alasta kiinnostuneille hakijoille. Koulutuksen kohderyhmänä ovat ravintola- ja catering-alasta kiinnostuneet, alalle sopivat henkilöt.

Hakeutuminen

Koulutus on työvoimakoulutusta. Koulutukseen haetaan TE-palveluiden internet-sivujen kautta. Pääset TE-palveluiden sivuille alla olevan hakupainikkeen kautta. Valinnat koulutukseen tekee TE-toimisto.

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijoille valmiudet toimia ravitsemisalalla avustavissa tehtävissä keittiötyössä. Sisältö vastaa ravintola- ja catering-alan perustutkinnon Ravitsemispalveluissa toimiminen -tutkinnon osan sisältöä.

Rakenne

Koulutuksen sisältö
· Keittiötyö
· Elintarviketieto
· Erityisruokavaliot
· Ruuanvalmistus
· Puhtaanapito
· Ravitsemus
· Kestävä toimintatapa ammattikeittiössä
· Asiakaspalvelu
· Tieto- ja viestintätekniikka
· Työssäoppiminen ammattikeittiössä

Koulutuksen aikana suoritetaan 1-2 lupa- ja korttikoulutusta.

Monta tapaa opiskella

Koulutus on monimuotokoulutusta, sisältäen keittiöopetusta, verkko- ja itsenäistä opiskelua sekä työpaikoilla tapahtuvaa oppimista.

Hakupalvelut

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika ja chat
ma, ke, to klo 09–15
ti, pe klo 10–14

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä