Matkailu ja ruoka
Keittiötyöhön ravintola- ja caterginalalle
Aika
Hakuaika
Kenelle
Koulutus sopii työttömille ja työttömyysuhanalaisille ravintola- ja catering-alan työhön hakeutuville henkilöille tai soveltuvilta koulutusaloilta valmistuneille tai muuten alasta kiinnostuneille hakijoille.
Koulutuksen kohderyhmänä ovat ravintola- ja catering-alasta kiinnostuneet, alalle sopivat henkilöt.
Hakeutuminen
Koulutus on työvoimakoulutusta. Koulutukseen haetaan TE-palveluiden internet-sivujen kautta. Pääset TE-palveluiden sivuille alla olevan hakupainikkeen kautta. Valinnat koulutukseen tekee TE-toimisto.
Kuvaus
Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijoille valmiudet toimia ravitsemisalalla avustavissa tehtävissä keittiötyössä. Sisältö vastaa Ravitsemis- ja catering-alan perustutkinnon Ravitsemispalveluissa toimiminen tutkinnon osan sisältöä.
Koulutus on monimuotokoulutusta, sisältäen keittiöopetusta, verkko- ja itsenäistä opiskelua sekä työpaikoilla tapahtuvaa oppimista.
Rakenne
Keittiötyö
Elintarviketieto
Erityisruokavaliot
Ruuanvalmistus
Puhtaanapito
Ravitsemus
Kestävä toimintatapa ammattikeittiössä
Asiakaspalvelu
Tieto- ja viestintätekniikka
Työssäoppiminen ammattikeittiössä.
Koulutuksen aikana suoritetaan 1 - 2 lupa- ja korttikoulutusta.
Hakupalvelut
040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
26.6.-29.7. ma-pe:
puhelin klo 9 - 12, chat klo 13 - 15