Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus sopii työttömille ja työttömyysuhanalaisille ravintola- ja catering-alan työhön hakeutuville henkilöille tai soveltuvilta koulutusaloilta valmistuneille tai muuten alasta kiinnostuneille hakijoille.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat ravintola- ja catering-alasta kiinnostuneet, alalle sopivat henkilöt.

Hakeutuminen

Koulutus on työvoimakoulutusta. Koulutukseen haetaan TE-palveluiden internet-sivujen kautta. Pääset TE-palveluiden sivuille alla olevan hakupainikkeen kautta. Valinnat koulutukseen tekee TE-toimisto.

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijoille valmiudet toimia ravitsemisalalla avustavissa tehtävissä keittiötyössä. Sisältö vastaa Ravitsemis- ja catering-alan perustutkinnon Ravitsemispalveluissa toimiminen tutkinnon osan sisältöä.

Koulutus on monimuotokoulutusta, sisältäen keittiöopetusta, verkko- ja itsenäistä opiskelua sekä työpaikoilla tapahtuvaa oppimista.

Rakenne

Keittiötyö
Elintarviketieto
Erityisruokavaliot
Ruuanvalmistus
Puhtaanapito
Ravitsemus
Kestävä toimintatapa ammattikeittiössä
Asiakaspalvelu
Tieto- ja viestintätekniikka
Työssäoppiminen ammattikeittiössä.
Koulutuksen aikana suoritetaan 1 - 2 lupa- ja korttikoulutusta.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
26.6.-29.7. ma-pe:
puhelin klo 9 - 12, chat klo 13 - 15


 

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä