Laajuus

0 h

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Lukiolaiset

Kuvaus

Opintojakso on tarjolla jaksolla 2. Jaksolle otetaan enintään kaksi opiskelijaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistuminen edellyttää salmonellatodistuksen esittämistä jakson alussa. Mahdollisuus suorittaa hygieniapassi.

Ammattitaitovaatimuksena on kunnostaa asiakas- ja työtiloja, varustaa myyntitiskin, valmistaa tai valmistelee tuotteita, rekisteröi myyntiä sekä huolehtii asiakas- ja työtilojen siisteydestä ja viihtyisyydestä. Hyödyntää työssään alakohtaista kielitaitoa asiakaspalvelutilanteessa.

Vaihtojakson laajuus on 10 osp. Opiskelu toteutetaan sekä lähiopetuksena oppilaitoksessa että työelämässä oppimalla alan yrityksissä. Lähiopetus järjestetään Gradia Palvelut -yksikössä, Priimuksessa, Taulumäentie 45. Työvaatteet ja nimineula lainataan oppilaitoksesta.

Arviointi: Tutkinnon osan arvosana muodostuu näytön arvosanasta (T1 – K5).
Ammattitaito osoitetaan näytössä työskentelemällä käytännön asiakaspalvelutehtävissä toimimalla katu- ja pikaruokayrityksessä yhteistyössä muiden työntekijöiden kanssa.

Tämä tutkinnon osa voidaan tunnustaa osaksi ravintola – ja cateringalan perustutkintoa, mikä lyhentää kahden vuoden opiskeluaikaa.

Peruutusehdot

Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

Hakupalvelut

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika ja chat
ma, ke, to klo 09–15
ti, pe klo 10–14

Aika

-