Laajuus

7 h

Aika

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus sopii cateringalalla työskenteleville sekä alaa opiskeleville henkilöille.

Kuvaus

Koulutuksessa opetellaan suunnittelemaan ja valmistamaan ravitsemussuositusten mukaisia kasvisruokalajeja ja ateriakokonaisuuksia.

Opit toimimaan kasvisruokia valmistavana kokkina ja osaat työskennellä työryhmän jäsenenä.

Rakenne

Erilaiset kasvisruokavaliot

Kasvisruokien raaka-aineet

Kasvisruokien ravitsemuksellinen koostumus

Kasvisruokien suunnittelu

Kasvisruokien kypsentäminen ja eri valmistusmenetelmät

Kasvisruokien laatutekijät ja turvallisuus

Kasvisruokien kehittyminen ja trendit

Kustannukset

110 € (sisältää alv)

Peruutusehdot

Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
ma, ke, to klo 9-12, 12.30-15, ti 10-12, 12.30-14, pe 9-12


 

Aika

Paikkakunta

Jyväskylä

Koulutuksen osoite

Aika: 23.01.2023 klo 8.15-15.00 Paikka: Taulumäentie 45