Matkailu ja ruoka
Kasvisruokavalioiden valmistaminen
Laajuus
Aika
Hakuaika
Kenelle
Koulutus sopii cateringalalla työskenteleville sekä alaa opiskeleville henkilöille.
Kuvaus
Koulutuksessa opetellaan suunnittelemaan ja valmistamaan ravitsemussuositusten mukaisia kasvisruokalajeja ja ateriakokonaisuuksia.
Opit toimimaan kasvisruokia valmistavana kokkina ja osaat työskennellä työryhmän jäsenenä.
Rakenne
Erilaiset kasvisruokavaliot
Kasvisruokien raaka-aineet
Kasvisruokien ravitsemuksellinen koostumus
Kasvisruokien suunnittelu
Kasvisruokien kypsentäminen ja eri valmistusmenetelmät
Kasvisruokien laatutekijät ja turvallisuus
Kasvisruokien kehittyminen ja trendit
Kustannukset
110 € (sisältää alv)
Peruutusehdot
Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.
Hakupalvelut
040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
ma, ke, to klo 9-12, 12.30-15, ti 10-12, 12.30-14, pe 9-12
Aika
Paikkakunta
Koulutuksen osoite
Aika: 23.01.2023 klo 8.15-15.00 Paikka: Taulumäentie 45