Laajuus

40 h

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Valmennus on tarkoitettu yrittäjille tai henkilöille, jotka suunnittelevat yrityksen perustamista lähitulevaisuudessa. Valmennus sopii henkilöille, jotka haluavat kehittää osaamistaan yrityksen taloushallinnon asioiden ymmärtämiseen ja kannattavuuden parantamiseen.

Voit olla vasta-aloittelija tai kokenut konkari ja kaipaat uutta draivia liiketoiminnan kannattavuuden johtamiseen. Verkkovalmennuksen lisäksi sinun on mahdollista saada lisämaksusta henkilökohtaista konsultointia oman yrityksen tai tulosyksikön kannattavuuden johtamiseen. Digitaalinen oppimisympäristö mahdollistaa, että valmennuksen voi suorittaa kokonaan etänä ajasta ja paikasta riippumatta.

Kuvaus

Toteutus verkossa

Opiskelu tapahtuu itsenäisesti verkossa, jolloin opiskelu ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan. Valmennus sisältää videoita, tietoiskuja ja tunnuslukujen laskukaavoja. Opettaja seuraa työskentelyä ja tehtävien tekemistä ja antaa palautetta. Opettajan tuki ja ohjaus on saatavilla koko valmennuksen ajan. Opinnoissa voit hyödyntää oman yrityksen tai tulosyksikön lukuja. Verkkosovellus toimii parhaiten Chrome- ja Firefox-selaimella. Verkkovalmennuksen suorittamiseksi sinun on hyvä varata aikaa noin 40 tuntia.

Verkkovalmennuksen lisäksi sinulla on mahdollisuus saada henkilökohtaista konsultointia (2-4h) oman yrityksesi kannattavuuden johtamiseen.

Opettajana toimii Virpi Hyppönen
Yritysvalmentaja, Diplomikauppias, KTM
+358 50 5674433
virpi.hypponen@aurinkoisetaskeleet.fi
www.aurinkoisetaskeleet.fi

Rakenne

• Toiminnan kannattavuus
• Hinnoittelun vaikutus kannattavuuteen
• Budjetointi, raportointi ja seuranta
• Rahoitus ja kassavirtalaskelma
• Yrityksen verotus, Oy ja toiminimi

Tavoitteena on oppia:
• ymmärtämään yrityksen talouden kiertokulkua sekä mistä kannattavuus syntyy
• ymmärtämään tuloslaskelmaa, tasetta, sekä kannattavuuden tunnuslukuja
• rahoituksen kuvioita, verotusta sekä kassavirtalaskelmia
• suunnittelemaan yrityksen taloutta ja seuraamaan tavoitteiden toteutumista

Monta tapaa opiskella

Ilmoittautuminen valmennukseen päättyy 1.12.2019 tai kunnes ryhmä on täysi. Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita vähintään 10 henkilöä.

Kustannukset

290 € (sisältää alv)
Henkilökohtainen konsultointi (2-4h, 85 euroa / tunti)

Peruutusehdot

Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

HAKUPALVELUT

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika
ma–to klo 10–15.30
pe ja aattopäivinä klo 10–14

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä

Koulutuksen osoite

Verkkovalmennuksen kesto 1.1.- 30.6.2020. Digitaalinen oppimisympäristö mahdollistaa, että valmennuksen voi suorittaa kokonaan etänä ajasta ja paikasta riippumatta.