Laajuus

Koulutuksen kesto on noin 3,5 kuukautta.

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus sopii työttömille ja työttömyysuhan alaisille ravintola- ja catering-alan työhön hakeutuville henkilöille, soveltuvilta koulutusaloilta valmistuneille tai muuten alasta kiinnostuneille hakijoille, jotka ovat kiinnostuneet kahvila- ja asiakaspalvelutyöstä.

Hakeutuminen

Koulutus on työvoimakoulutusta. Koulutukseen haetaan TE-palveluiden internet-sivujen kautta. Pääset TE-palveluiden sivuille alla olevan hakupainikkeen kautta. Valinnat koulutukseen tekee TE-toimisto.

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijoille valmiudet toimia ravitsemisalalla kahviloissa ja muissa asiakaspalvelutehtävissä. Koulutuksessa on samoja sisältöjä kuin ravintola- ja catering-alan perustutkinnon tutkinnon osissa Asiakaspalvelu ja myynti sekä Kahvilapalvelut.

Rakenne

Koulutuksen sisältö
· Toimialan työpaikkoihin tutustuminen, työelämätaitojen sekä työnhakuvalmiuksien hiominen
· Ammatillisten taitojen hankkiminen sekä kouluympäristössä että alan työpaikoilla (pääpaino työssä tapahtuvalla oppimisella)
· Kahvilan/ravintolan ruoka- ja juomatuotteiden sekä leivonnaisten valmistaminen
· Ruoka-ja kahvilatuotteiden tuotteiden esillelaittoa -ja tarjoilua
· Asiakaspalvelu ja myyntitaidot (lisämyynti)
· Yrittäjävalmiuden perusteet
· Hygieniaosaaminen ja omavalvonta
· Alkoholilainsäädäntö
· Ikärajapassi

Koulutuksen aikana suoritetaan 1 - 2 lupa- ja korttikoulutusta.

Monta tapaa opiskella

Koulutus on monimuotokoulutusta, sisältäen keittiö- ja saliopetusta, verkko- ja itsenäistä opiskelua sekä työpaikoilla tapahtuvaa oppimista.

Hakupalvelut

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
28.6. - 6.8.2021 (ma - pe)
puhelin klo 9 - 12
chat klo 13 - 15 

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä