Laajuus

Koulutuksen kesto on noin 4 kuukautta.

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus sopii työttömille ja työttömyysuhan alaisille ravintola- ja catering-alan työhön hakeutuville henkilöille, soveltuvilta koulutusaloilta valmistuneille tai muuten alasta kiinnostuneille hakijoille, jotka ovat kiinnostuneet kahvila- ja asiakaspalvelutyöstä.

Koulutus soveltuu maahanmuuttajille, joilla on riittävä suomen kielen taito, jotta he selviytyvät suomen kielellä tapahtuvasta opiskelusta sekä käytännössä että verkkotyöskentelyssä (A2.2).

Hakeutuminen

Koulutus on työvoimakoulutusta. Koulutukseen haetaan TE-palveluiden internet-sivujen kautta. Pääset TE-palveluiden sivuille alla olevan hakupainikkeen kautta. Valinnat koulutukseen tekee TE-toimisto.

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijoille valmiudet toimia ravitsemisalalla kahviloissa ja muissa asiakaspalvelutehtävissä. Koulutuksessa on samoja sisältöjä Ravitsemis- ja catering-alan perustutkinnon asiakaspalvelun ja myynnin sekä kahvilapalveluissa toimiminen tutkinnon osien kanssa

Rakenne

Koulutuksen sisältö
· Toimialan työpaikkoihin tutustuminen, työelämätaitojen sekä työnhakuvalmiuksien hiominen
· Ammatillisten taitojen hankkiminen sekä kouluympäristössä että alan työpaikoilla (pääpaino työssä tapahtuvalla oppimisella)
· Kahvilan/ravintolan ruoka- ja juomatuotteiden sekä leivonnaisten valmistaminen
· Ruoka-ja kahvilatuotteiden tuotteiden esillelaittoa -ja tarjoilua
· Asiakaspalvelu ja myyntitaidot (lisämyynti)
· Yrittäjävalmiuden perusteet
· Hygieniaosaaminen ja omavalvonta
· Alkoholilainsäädäntö
· Ikärajapassi

Koulutuksen aikana suoritetaan 1-2 lupa- ja korttikoulutusta.

Monta tapaa opiskella

Koulutus on monimuotokoulutusta, sisältäen keittiö- ja saliopetusta, verkko- ja itsenäistä opiskelua sekä työpaikoilla tapahtuvaa oppimista.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
Ma, ke ja to klo 9–15, ti ja pe klo 10–14


 

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä