Laajuus

0 h

Aika

-

Hakuaika

Jatkuva haku

Kenelle

 Koulutus on tarkoitettu ravintola-alasta kiinnostuneille vähintään 18-vuotiaille, joilta puuttuu työssä vaadittava osaaminen sekä alalla vaadittavat pätevyydet.  Koulutus sopii myös jo alalla työskenteleville, jotka haluavat suorittaa osatutkinnon, Juomien myynti ja tarjoilu -osan, parantaakseen työllistymistä ravintola-alalla.  Koulutus soveltuu maahanmuuttajille, joilla on riittävä suomen kielen taito, jotta he selviytyvät suomen kielellä tapahtuvasta opiskelusta (A2.2).

Kuvaus

Koulutuksessa tavoitteena on oppia työskentelemään ravintolan juomatarjoilutyötehtävissä. Koulutuksessa opitaan valmistamaan työpiste ja ravintolan asiakastilat myyntitilanteeseen. Opiskelija opiskelee juomien tuotetuntemusta ja asiakaslähtöistä myyntityötä. Koulutuksessa opitaan alkoholittomien juomasekoitusten ja menekkijuomasekoitusten valmistaminen. Koulutus sisältää ravintola-alan vaatimat korttikoulutukset hygieniapassin ja anniskelupassin suorittamisen. Lisäksi perehdytään ravintolan anniskelun omavalvontasuunnitelmaan. Koulutuksen alussa selvitetään aiemman koulutuksen ja työkokemuksen kautta hankittu osaaminen sekä määritellään henkilökohtaisesti opintojen sisältö ja kesto. Opintojakso koostuu lähiopetuksesta, etäopinnoista ja työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta.

Rakenne

Asiakaspalvelu- ja myyntityöosaaminen Ravintolan juomatuotevalikoima: - juomatuotetietous: oluet, siiderit, miedot viinit, väkevät viinit, väkevät alkoholijuomat Menekkijuomasekoitukset ja niiden valmistustavat Asiakaspalveluenglanti ja -ruotsi Anniskelupassi ja anniskelun omavalvonta Hygieniapassi

Peruutusehdot

Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
ma, ke ja to klo 9-12, 12.30-15 ti klo 10-12, 12.30-14, pe klo 9-12


 

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä