Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus sopii henkilöille, jotka ovat alalle soveltuvia ja motivoituneita ja ovat nuhteettoman taustansa ansiosta esteettömiä saamaan poliisilaitokselta hyväksynnän järjestyksenvalvojaksi.

TÄRKEÄÄ: Koulutukseen suorittaminen edellyttää osallistumista kaikkina kurssipäivinä eli koulutuksesta ei voi olla pois.

Hakeutuminen

Koulutukseen ilmoittautuminen ei automaattisesti takaa koulutuspaikkaa. Ryhmän koko on rajattu ja koulutuspaikkatilanne saatetaan tiedoksi ilmoittautuneille 29.11. mennessä sähköpostitse.

Kelpoisuusvaatimukset

- täysi-ikäisyys (väh. 18 vuotta)
- nuhteeton tausta
- hyvä suomenkielen taito

Kuvaus

Järjestyksenvalvojan peruskoulutuksen tavoitteena on antaa sen hyväksytysti suorittaneelle valmiudet toimia järjestyksenvalvojana esimerkiksi yleisötapahtumissa, urheilutapahtumissa tai ravintoloissa. Järjestyksenvalvojan tehtävissä voi toimia poliisin hyväksymä nuhteeton 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti järjestyksenvalvojan peruskurssin ja kurssikokeen. Koulutuksen suoritettuaan henkilö hakee itse järjestyksenvalvojaksi hyväksyntää poliisilta.

Rakenne

Koulutus toteutetaan sisäasiainministeriön vahvistaman sisällön ja tuntijaon sekä koulutusmateriaalin mukaisesti. Koulutuksessa käsitellään mm.:
- järjestyksenvalvonnan yleisiä periaatteita
- järjestyksenvalvojan tehtäviä
- fyysisen voimankäytön perusteita
- järjestyksenvalvojan toimivaltuuksia
- hätäensiapua

Koulutukseen sisältyy kirjallinen loppukoe.

Lisätietoja koulutuksesta: Niina Pekkanen, niina.pekkanen@gradia.fi, puh. 040 341 5257

Kustannukset

260 € (sis. alv)

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
Ma, ke ja to klo 9–15, ti ja pe klo 10–14

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä