Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhanalaisille työnhakijoille. Koulutus sopii henkilöille, jotka ovat alalle soveltuvia ja motivoituneita ja ovat nuhteettoman taustansa ansiosta esteettömiä saamaan poliisilaitokselta hyväksynnän järjestyksenvalvojaksi.

TÄRKEÄÄ: Kurssin suorittaminen edellyttää osallistumista kaikkina kurssipäivinä eli koulutuksesta ei voi olla pois.

Itse maksavat voivat hakeutua koulutukseen https://www.gradia.fi/jarjestyksenvalvojan-peruskurssi/l21503 linkin kautta. Huomioi pidempi hakuaika!

Hakeutuminen

Täytä koulutushakemus työhallinnon internet-sivuilla (www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työ-voimakoulutus) tai jätä paperihakemus työ- ja elinkeinotoimistoon. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, Sinun pitää vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > Työvoimakoulutus

Koska valinta koulutukseen tai mahdolliseen haastatteluun perustuu hakemuksessa esitettyihin tietoihin, täytä hakemus huolellisesti ja kerro mm. miksi olet kiinnostunut tästä koulutuksesta. Koulutuksen ajalta voidaan maksaa työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) ja kulukorvausta.

Lisätietoja koulutukseen hakemisesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista: Koulutusneuvonta p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi Koulutusneuvontaa saa myös facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

Kelpoisuusvaatimukset

- täysi-ikäisyys (väh. 18 vuotta)
- nuhteeton tausta

Kuvaus

Järjestyksenvalvojan peruskoulutuksen tavoitteena on antaa sen hyväksytysti suorittaneelle valmiudet toimia järjestyksenvalvojana esimerkiksi yleisötapahtumissa, urheilutapahtumissa tai ravintoloissa. Järjestyksenvalvojan tehtävissä voi toimia poliisin hyväksymä nuhteeton 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti järjestyksenvalvojan peruskurssin ja kurssikokeen. Koulutuksen suoritettuaan henkilö hakee itse järjestyksenvalvojaksi hyväksyntää poliisilta.

Rakenne

Koulutus toteutetaan sisäasiainministeriön vahvistaman sisällön ja tuntijaon sekä koulutusmateriaalin mukaisesti. Koulutuksessa käsitellään mm.:
- järjestyksenvalvonnan yleisiä periaatteita
- järjestyksenvalvojan tehtäviä
- fyysisen voimankäytön perusteita
- järjestyksenvalvojan toimivaltuuksia
- hätäensiapua

Koulutukseen sisältyy kirjallinen loppukoe.

Lisätietoja koulutuksesta: Niina Pekkanen, niina.pekkanen@gradia.fi, puh. 040 341 5257

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
Ma, ke ja to klo 9–15, ti ja pe klo 10–14

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä