Laajuus

4 h

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu ammattikeittiön henkilöstölle tavoitteena vahvistaa positiivista ympäristöasennetta arjen keittiötyössä.

Koulutus järjestetään esim. yrityksen työntekijöille, 10-15 osallistujaa. 

Kuvaus

Koulutuksessa tutustutaan vastuulliseen toimintaan niin ekologisen, taloudellisen, sosiaalisen kuin kulttuurisen kestävyyden näkökulmasta. Koulutukseen osallistuja saa valmiuksia ammattialakohtaiseen, kestävää kehitystä edistävään työskentelyyn.

Koulutus muodostuu 2 x 2 h kokonaisuudesta ja sisältää välitehtävän.

Koulutus toteuteutetaan, jos ilmoittautuneita on vähintään 10 osallistujaa.

Rakenne

Kestävän kehityksen ulottuvuudet

Positiivinen ympäristöasenne

Hyvällä suunnittelulla minimoidaan hävikkiä

Energiatehokas toiminta keittiötyössä

Kustannukset

80 € (sisältää alv)

Peruutusehdot

Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
ma, ke, to klo 9-12, 12.30-15, ti 10-12, 12.30-14, pe 9-12


 

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä

Koulutuksen osoite

Aika: 07.03.2023, klo 14.00 - 16.00 Paikka: Teams-luento
Aika: 21.03.2023, klo 14.00 - 16.00 Paikka: Teams-luento