Laajuus

24 h

Aika

-

Hakuaika

Jatkuva haku

Kenelle

”Iäkkäiden lääkehoito -verkkokurssi ja LOVe GER” -koulutus sisältää kaksi erillistä verkkokurssia. Terveysalan tutkinnon suorittaneet voivat suorittaa LOVe GER-kurssin tentit (osio I ja II) opiskeltuaan verkkokurssin. Kurssin osallistumisen edellytyksenä on voimassa oleva LOVe LOP-kurssin suoritus. Osion I voivat suorittaa kaikki iäkkäitä hoitavat ammattihenkilöt.

Koulutukseen voit hakeutua koko kevään ajan.

Kuvaus

LOVe GER -kurssi jakaantuu kahteen osioon. Osa I käsittelee iäkkäiden lääkehoidon perusteita ja se on tarkoitettu kaikille iäkkäitä hoitaville ammattihenkilöille. Osa II käsittelee lääkkeiden käyttöä iäkkäillä ja se on tarkoitettu iäkkäiden lääkehoitoa toteuttaville terveydenhuollon ammattihenkilöille (esim. lähi- ja sairaanhoitajat).

Iäkkäiden lääkehoito -verkkokurssi on erillinen kurssi Optima-oppimisympäristössä. Kurssin suoritus edellyttää kurssimateriaalien itsenäistä opiskelua, jonka jälkeen tentti suoritetaan valvotusti Gradia Jyväskylän Viitaniementie 1A:n toimipisteessä. Tenttiä voi erikseen ilmoitettuina tenttipäivinä, jotka ilmoitetaan tarkemman ohjeistuksen yhteydessä.

Ilmoittautumisen jälkeen osallistujalle toimitetaan erilliset tunnukset Iäkkäiden lääkehoito- ja LOVe GER-verkkokurssille. Tunnukset ovat voimassa 3 kuukautta. Mikäli kurssia ei saa suoritettua kolmessa kuukaudessa, on mahdollista ostaa lisäaikaa maksamalla 30 €/lisäkuukausi

Kustannukset

140 € (sisältää alv)

Peruutusehdot

Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

HAKUPALVELUT

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika
ma–to klo 10–15.30
pe ja aattopäivinä klo 10–14

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä

Koulutuksen osoite

Tentti suoritetaan valvotusti Gradia Jyväskylän Kukkulan toimipisteessä. Tenttiä voi erikseen ilmoitettuina tenttipäivinä, jotka ilmoitetaan tarkemman ohjeistuksen yhteydessä.