Laajuus

24 h

Hakuaika

Jatkuva haku

Kenelle

”Iäkkäiden lääkehoito -verkkokurssi ja LOVe GER” -koulutus sisältää kaksi erillistä verkkokurssia. Terveysalan tutkinnon suorittaneet voivat suorittaa LOVe GER-kurssin tentit (osio I ja II) opiskeltuaan verkkokurssin. Kurssin osallistumisen edellytyksenä on voimassa oleva LOVe LOP-kurssin suoritus. Osion I voivat suorittaa kaikki iäkkäitä hoitavat ammattihenkilöt.

Kuvaus

LOVe GER -kurssi jakaantuu kahteen osioon. Osa I käsittelee iäkkäiden lääkehoidon perusteita ja se on tarkoitettu kaikille iäkkäitä hoitaville ammattihenkilöille. Osa II käsittelee lääkkeiden käyttöä iäkkäillä ja se on tarkoitettu iäkkäiden lääkehoitoa toteuttaville terveydenhuollon ammattihenkilöille (esim. lähi- ja sairaanhoitajat).

Iäkkäiden lääkehoito -verkkokurssi on erillinen kurssi Optima-oppimisympäristössä. Kurssin suoritus edellyttää kurssimateriaalien itsenäistä opiskelua, jonka jälkeen tentti suoritetaan valvotusti Gradia Jyväskylän Kukkulan toimipisteessä (Keskussairaalantie 21). Tenttiä voi erikseen ilmoitettuina tenttipäivinä, jotka ilmoitetaan tarkemman ohjeistuksen yhteydessä.

Ilmoittautumisen jälkeen osallistujalle toimitetaan erilliset tunnukset Iäkkäiden lääkehoito- ja LOVe GER-verkkokurssille. Tunnukset ovat voimassa 3 kuukautta. Mikäli kurssia ei saa suoritettua kolmessa kuukaudessa, on mahdollista ostaa lisäaikaa maksamalla 30 €/lisäkuukausi.

Huomioitavaa: kesäaikana voit ilmoittautua verkkokurssille 31.5.2022 saakka. Ilmoittautuminen kurssille on suljettu 1.6.2022-8.8.2022 välisen ajan.

Kustannukset

140 € (sisältää alv)

Peruutusehdot

Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
Ma, ke ja to klo 9–15, ti ja pe klo 10–14


 

Paikkakunta

Jyväskylä

Koulutuksen osoite

Tentti suoritetaan valvotusti Gradia Jyväskylän Kukkulan toimipisteessä. Tenttiä voi erikseen ilmoitettuina tenttipäivinä, jotka ilmoitetaan tarkemman ohjeistuksen yhteydessä.