Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Ravintola- ja catering-ala

Paikkakunta

Jyväskylä

Aloitusaika

Opiskelutapa

Lähiopiskelu

Laajuus

1 h

Ilmoittautumisaika

-

Ilmoittautuminen

Itse maksava asiakas

Kenelle

Suoritusta edellytetään helposti pilaantuvia elintarvikkeita käsitteleviltä henkilöiltä.Tilaisuudessa tarkistetaan henkilöllisyys (passi, ajokortti tai henkilöllisyystodistus).

Toteutamme lupakortit ryhmille myös yrityskoulutuksina esimerkiksi asiakkaan omissa tiloissa! Kysy tarjousta, Stiina Kilpikoski, p. 040 341 4536.

Kuvaus

Hygieniapassitesti.
Testin suorittaja hallitsee elintarvikehygienian perusasiat ja osaa käsitellä ruokaa turvallisesti.
Läpäistäkseen testin pisteitä on saatava vähintään 34/40. Passi on voimassa toistaiseksi.
Tilaisuudessa tarkistetaan henkilöllisyys (passi, ajokortti tai henkilöllisyystodistus).

Koulutuksen sisältö

Hygieniapassi -testitilaisuus. Henkilöllisyyden tarkistamista varten tulee testiin osallistuvalla olla kuvallinen voimassa oleva henkilöllisyystodistus.
Materiaali ja harjoitustesti löytyvät Ruokaviraston sivuilta: https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/opiskelukoul…

Hygieniapassitesti:https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/Hygieniapass…

Kustannukset

50 € (sisältää alv)

Koulutuksen osoite

Aika: 26.10.2023 klo.15.00-16.00 Paikka: Taulumäentie 45 PR.A.325-327

Lisää koulutuksesta

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Gradia hakupalvelut

Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke ja to klo 13–15

Chat: gradia.fi/oppimaan
hakupalvelut@gradia.fi
040 341 6193