Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Ravintola- ja catering-ala

Paikkakunta

Jyväskylä

Aloitusaika

Opiskelutapa

Lähiopiskelu

Laajuus

8 h

Ilmoittautumisaika

-

Ilmoittautuminen

Itse maksava asiakas

Kenelle

Suoritusta edellytetään helposti pilaantuvia elintarvikkeita käsitteleviltä henkilöiltä.Tilaisuudessa tarkistetaan henkilöllisyys (passi, ajokortti tai henkilöllisyystodistus).

Kuvaus

Hygieniapassi on todistus elintarvikehygieenisestä osaamisesta. Suomen elintarvikelain mukaan hygieniapassi tarvitaan, jos työntekijä käsittelee työssään pakkaamattomia ja helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Virallinen hygieniapassi on hyvä osoitus siitä, että elintarvikehygienian perusasiat ovat hallussa. Koulutuksen tavoitteena on saavuttaa hygieniaosaamisessa sellainen osaamistaso, joka riittää koulutukseen liittyvän tentin hyväksyttävään suorittamiseen. Passi on voimassa toistaiseksi.
Tilaisuudessa tarkistetaan henkilöllisyys (passi, ajokortti tai henkilöllisyystodistus).
Läpäistäkseen testin pisteitä on saatava vähintään 34/40.

Koulutuksen sisältö

Perustiedot mikrobiologiasta
Ruokamyrkytykset
Hygieeniset työtavat
Henkilökohtainen hygienia
Puhtaanapito
Omavalvonta
Lainsäädäntö

Materiaali ja harjoitustesti löytyvät Ruokaviraston sivuilta: https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/opiskelukoul…

Hygieniapassitesti:https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/Hygieniapass…

Kustannukset

110 € (sisältää alv)

Koulutuksen osoite

Koulutus 24.4.2024 klo.8.15 -14.45 Priimuksen kampuksella, Taulumäntie 45, PR.A.342 auditorio. Passitesti samassa paikassa klo.15.00-16.00

Lisää koulutuksesta

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Gradia hakupalvelut

Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke ja to klo 13–15

Chat: gradia.fi/hae-opiskelemaan

hakupalvelut@gradia.fi