Matkailu ja ruoka
Hygieniapassikoulutus ja - testi
Laajuus
Aika
Hakuaika
Kenelle
Suoritusta edellytetään helposti pilaantuvia elintarvikkeita käsitteleviltä henkilöiltä.Tilaisuudessa tarkistetaan henkilöllisyys (passi, ajokortti tai henkilöllisyystodistus).
Toteutamme lupakortit ryhmille myös yrityskoulutuksina esimerkiksi asiakkaan omissa tiloissa! Kysy tarjousta, Stiina Kilpikoski, p. 040 341 4536.
Kuvaus
Hygieniapassi on todistus elintarvikehygieenisestä osaamisesta. Suomen elintarvikelain mukaan hygieniapassi tarvitaan, jos työntekijä käsittelee työssään pakkaamattomia ja helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Virallinen hygieniapassi on hyvä osoitus siitä, että elintarvikehygienian perusasiat ovat hallussa. Koulutuksen tavoitteena on saavuttaa hygieniaosaamisessa sellainen osaamistaso, joka riittää koulutukseen liittyvän tentin hyväksyttävään suorittamiseen. Passi on voimassa toistaiseksi.
Tilaisuudessa tarkistetaan henkilöllisyys (passi, ajokortti tai henkilöllisyystodistus).
Läpäistäkseen testin pisteitä on saatava vähintään 34/40.
Rakenne
Perustiedot mikrobiologiasta
Ruokamyrkytykset
Hygieeniset työtavat
Henkilökohtainen hygienia
Puhtaanapito
Omavalvonta
Lainsäädäntö
Tutustu ennakkoon Ruokaviraston opiskelumateriaaliin:
https://www.ruokavirasto.fi/elintarvikkeet/hygieniapassi/Hygieniapassit…
Kustannukset
110 € (sisältää alv)
Peruutusehdot
Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.
Hakupalvelut
040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
5.–16.6.2023 puhelin klo 9–12 ja chat klo 13–15
Aika
Paikkakunta
Koulutuksen osoite
Aika:30.8.2023 klo.8.15-16.00 Paikka: Viitaniementie 1, VN.A1.210