Laajuus

8 h

Aika

Hakuaika

-

Kenelle

Suoritusta edellytetään helposti pilaantuvia elintarvikkeita käsitteleviltä henkilöiltä.Tilaisuudessa tarkistetaan henkilöllisyys (passi, ajokortti tai henkilöllisyystodistus).

Toteutamme lupakortit ryhmille myös yrityskoulutuksina esimerkiksi asiakkaan omissa tiloissa! Kysy tarjousta, Stiina Kilpikoski, p. 040 341 4536.

Kuvaus

Hygieniapassi on todistus elintarvikehygieenisestä osaamisesta. Suomen elintarvikelain mukaan hygieniapassi tarvitaan, jos työntekijä käsittelee työssään pakkaamattomia ja helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Virallinen hygieniapassi on hyvä osoitus siitä, että elintarvikehygienian perusasiat ovat hallussa. Koulutuksen tavoitteena on saavuttaa hygieniaosaamisessa sellainen osaamistaso, joka riittää koulutukseen liittyvän tentin hyväksyttävään suorittamiseen. Passi on voimassa toistaiseksi.
Tilaisuudessa tarkistetaan henkilöllisyys (passi, ajokortti tai henkilöllisyystodistus).
Läpäistäkseen testin pisteitä on saatava vähintään 34/40.

Rakenne

Perustiedot mikrobiologiasta
Ruokamyrkytykset
Hygieeniset työtavat
Henkilökohtainen hygienia
Puhtaanapito
Omavalvonta
Lainsäädäntö

Tutustu ennakkoon Ruokaviraston opiskelumateriaaliin:
https://www.ruokavirasto.fi/elintarvikkeet/hygieniapassi/Hygieniapassit…

Kustannukset

110 € (sisältää alv)

Peruutusehdot

Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
5.–16.6.2023 puhelin klo 9–12 ja chat klo 13–15


 

Aika

Paikkakunta

Jyväskylä

Koulutuksen osoite

Aika:30.8.2023 klo.8.15-16.00 Paikka: Viitaniementie 1, VN.A1.210